Ismét egy rettenetes körülmények közt élő családnak tudtunk picit hozzájárulni a mindennapjaihoz. November derekán vagyunk, most egyre jobban meg fognak szaporodni a Zsanett Lizáékhoz hasonló megkeresések, amikor élelmiszerre kérik a családok támogatásunkat.

Irtó kevés pénzből él a szabadszállási család, írja az édesapa levelében, a rezsi, és a számlák teljesen elviszik bevételeiket, “fűteni nem tudunk, csak villannyal, meg ha kapunk innen-onnan fa bútorokat, amik csak tüzelni valók!” -idézünk a szóban forgó levélből. “Segítséget szeretnénk kérni, nem pénzt, hanem tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket. Így a karácsony közeledtével nehézséget jelent!”-folytatja.

Nos, ment kiutalásunk, az átláthatóság nálunk nagyon fontos, így a nagymama bankszámlájára utaltunk, mert a család közvetlen számlája retorzió alatt van.

Akik követik munkánk, nekik nem kell mondjuk, nálunk sincs szeptember vége óta “kolbászból a kerítés”, mióta megtudtuk mennyi adó 1%-ot kapott Alapítványunk, idén az adó 1%-os rendelkezések összege nagyon visszaesett, lásd személyi jövedelemadó visszatérítés a nagycsaládosoknak, SZJA mentesség a 25 éven aluliaknak… Ezekből a szektorokból nem érkezett pénz, és lássuk be, rengeteg nagycsalád van az országban, akik visszakapták személyi jövedelemadójuk összegét, onnan nem volt mit felajánlani. Sem a 25 éven aluliak köréből! Ez van, el kell fogadjuk, DE mindemellett tesszük a munkánk, amit anno 2010 őszén kezdtünk, úgy, és ahogy lehetőségeink engedik!

Zsanett Lizáé ebben az évben a 275. kiutalás, idén január 01. óta 20.528.046.- Ft-tal támogattuk a leukémiás, rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeket.
Év végéig még nagyságrendileg 50 támogatás kérelmet fogunk kapni, -a több éves gyakorlat alapján-, kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
Minden apró befizetés számít! Tudjátok mennyi a legkisebb adomány, amit kaptunk idén? Egy hölgy rendszeres, havi bankkártyás támogatást állított be, 100.- Ft-ról. Nincs mit hozzátenni, neki ugyanolyan köszönet jár, mint aki 10.000.-, avagy 100.000.- Ft-ot utal! Mindenki saját maga van tisztában a lehetőségeivel!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.