“Párommal négy közös gyermeket nevelünk, akik közül egyikük Nerina. B-sejtes leukémiával küzdünk, ami 2022 április végén derült ki egy csontvelővizsgálat alapján. Nerinának előzményekben visszatérő magas láza volt, ami antibiotikum szedése mellett sem csillapodott, ezért laborba vittük, ahol teljes vérkép vizsgálata történt. A lelet nagyon rossz eredményeket mutatott, azonnal Budapest, a Heim Pál Kórházba utaltak minket. Itt derült ki a leukémia, szinte azonnal el kellett kezdeni a kemoterápiás kezelését. 180 km-re került ezáltal Nerina az otthonunktól. Testvérek 3-9 és 13 évesek, így nagyon nehéz, a betegség óta még rosszabb. Új ruhákat kellene vásárolni Nerinek.”

Nagy szükség van a segítségre, mint látjátok folyamatosan dolgozunk, nem csakis kérünk, hanem próbáljuk kommunikálni is, hogy kiknek segítünk az adományaitokból!

A mai világban már nem lehet nagyot kérni, de ha egy picivel hozzájárulsz a munkánkhoz, és ezt szívesen teszed, tudjuk tenni a dolgunk nap, mint nap! A mai támogatásunk volt a 70. utalás ebben az évben. Nerinán kívül egy felnőtt transzplantált hölgy betegünk gyógyszer költségeit támogattuk, aki nem szeretné a nyilvános fotó, adat megosztását. A GDPR miatt természetesen ezt el kell fogadjuk.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.