Anasztázia a hét első támogatottja nálunk. A 14 éves kunsági nagylánynál tavaly decemberben Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak. Jelenleg már kemoterápiás kezelései zajlanak Szegeden. “Hirtelen csapásként ért, hogy ilyen betegséggel állunk szemben, főleg, hogy karácsonykor be is kellett feküdnie!”-írja hozzánk írt levelében az édesanya.
December 22-én hívta orvosuk a családot, hogy rosszindulatú daganatokkal van tele Anasztázia mellkasa. Szövetmintát vettek, s meglett a diagnózis.
Szörnyű karácsonya volt a családnak, “sajnos közölni kellett a 14 éves kislányommal, esély van rá, bele is halhat”- folytatta levelében az anyuka.
Az édesapa 12 órás munkarendben a rendőrségen dolgozik, derül ki ez is a család kérelméből, illetve az is, hogy Sztázinak van egy 5 éves autista öccse.
Mikor telefonon beszéltünk az édesanyával, épp a testvérrel volt otthon. Alap esetben ő is az otthonuktól 65 km-re lévő  klinikán van Anasztáziával, s az apuka munka mellett otthon a kis öcsivel, de nyilván ő is igényli édesanyja jelenlétét.

Vis maior 50.000.- Ft gyors segélyt tudunk kiutalni a családnak, ezt költhetik utazási költségre, higiéniai és tisztító, tisztálkodó szerekre, ruházatra, rezsiköltségekre, de sürgős szüksége lenne Anasztáziának egy új szemüvegre, laptop-ra, mivel tanulmányait most jó ideig csakis online folytathatja, s se laptop-ja, sem pedig számítógépe nincs a nagylánynak.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.