Nőnek a gyerekek, mi pedig megyünk össze! -tartja a népnyelv. Ha nem is szó szerint, de igaz!

Táboroztunk Bogácson!

Ezek a gyerekek nagy része a szemünk előtt nőtt fel! Volt, hogy pár éve még az ölünkben fogtuk őket, sőt, úgy is, hogy egyiküket az egyik kezünkben, másikukat a másikban, most meg már igazi nagylányok, nagyfiúk azóta többen!

8. éve táboroztatunk is, hisszük, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is! Idén is több céges és magánember adományból meg tudtuk szervezni a leukémiás családok nyári ottalvós táborát. Mi több, egy “társalapítvány” is hozzájárult a költségekhez 500.000.- Ft-tal! Köszönjük szépen SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, köszönjük Excellent Quality Kft, és köszönjük minden magánember segítő befizetését, utalását, ezeket a gyermeki mosolyokat sikerült segítségetekkel a lurkóink arcára rajzolni!
Pár fotó a hétvégéről! 

Külön köszönjük a ceglédberceli íjász barátainknak, hogy eljöttek hozzánk, meglátogattak minket azon túl, hogy rendszeresen segítik munkánk! Innen is ölelés! 

Dolgozunk tovább, elsőrendű az aktív kemoterápiás kezeléseket kapó, és/vagy csontvelő-transzplantált betegek támogatása, akik most vívják életük nagy harcát, de próbálunk ilyen téren is helytállni! Nem egy “bátor tábor”, de itt is mindenki kellőképp bátor volt annak idején a kórházban. Nem egy “tömeg” rendezvény, sokkal inkább családias, barátok jöttek, s barátok mentek haza a minap! Az árak felmentek, a támogatottság a nagy infláció hatására megcsappant, így rövidebb volt ez a tábor, mint a korábbiak, de legalább tudtunk találkozni!
Jó volt látni Titeket, további jó egészséget kívánunk Mindenkinek! Bízunk benne, hamarosan ismét találkozhatunk!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.