Itt az AKTUALITÁSOK aloldalunkon olyan átadásokat találtok, ahol a beteg, illetve kiskorú esetén az érintett család írásos hozzájárulását adta ahhoz, hogy rövid betegségtörténetüket és fotójukat közölhetjük nyilvánosan! Számunkra nagyon fontos, emellett kötelező, hogy betartsuk az előírt személyes adatkezelési és adatközlési szabályokat, így betegségtörténetét-fotóját csakis olyan érintetteknek tudjuk megosztani, akik ehhez hozzájárultak.

Az adatkezelési és adaközlési szabályok betartása mellett számunkra ugyanolyan fontos az is, hogy láthassák támogatóink, kinek/kiknek segítünk, így ezért hoztuk létre ezt az aloldalt! Köszönjük a nekünk felajánlott adóforintokat és különböző adományokat! Az első rubrika állandó jelleggel aktuális, légy Te is véradó, s jelentkezz csontvelő-donornak! További átadásokat, napi aktualitásokat Facebook oldalunkon találtok.

Jelen pillanatban aktuális az adó 1%-ról szóló nyilatkozat beadása. Már várja a NAV rendelkezéseket. Bővebben ide kattintva olvashatsz erről. 

Aki gyakorlott felajánló, ők ide kattintva érik el a NAV linkjét, ügyfélkapus bejelentkezés után azonnal a rendelkező felületen vannak. Érdemes most kimásolni az adószámunk: 18142842-1-14, s ezek után már csak be kell illeszteni a megfelelő rubrikába.  

AKIKNEK MÁR SEGÍTETTÜNK

AKTUALITÁSOK

Jelentkezz csontvelő donornak - kislány kendővel

Őssejt donáció

Olvass tovább!

Zoltán 

Olvass tovább!

ADOMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Segítsd te is munkánkat!

TEGYÜNK A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT
ÉS BETEGEKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY
ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR:
11743002-20194468-00000000
vagy
MAGNET BANK:
16200106-11574312-00000000

ADOMÁNYOZOK

Bankkártyád segítségével alkalmi adományozónk lehetsz! Pár kattintás, s máris útnak indíthatod adományod egy biztonságos online OTP-s banki felületen keresztül.

RENDSZERES ADOMÁNYOZÓ LESZEK

Bankkártyád segítségével rendszeres adományozónk lehetsz! Pár kattintás, s máris útnak indíthatod adományod egy biztonságos online OTP-s banki felületen keresztül.