Itt az AKTUALITÁSOK aloldalunkon olyan átadásokat találtok, ahol a beteg, illetve kiskorú esetén az érintett család írásos hozzájárulását adta ahhoz, hogy rövid betegségtörténetüket és fotójukat közölhetjük nyilvánosan! Számunkra nagyon fontos, emellett kötelező, hogy betartsuk az előírt személyes adatkezelési és adatközlési szabályokat, így betegségtörténetét-fotóját csakis olyan érintetteknek tudjuk megosztani, akik ehhez hozzájárultak.

Az adatkezelési és adaközlési szabályok betartása mellett számunkra ugyanolyan fontos az is, hogy láthassák támogatóink, kinek/kiknek segítünk, így ezért hoztuk létre ezt az aloldalt! Köszönjük a nekünk felajánlott adóforintokat és különböző adományokat! Az első rubrika állandó jelleggel aktuális, légy Te is véradó, s jelentkezz csontvelő-donornak! További átadásokat, napi aktualitásokat Facebook oldalunkon találtok.

Hamarosan aktuális lesz a 2023 évi SZJA 1% felajánlása, de addig is itt meg tudod nézni miként tudsz segíteni, ha szeretnél.

AKIKNEK MÁR SEGÍTETTÜNK

AKTUALITÁSOK

Jelentkezz csontvelő donornak - kislány kendővel

Őssejt donáció

Olvass tovább!

Anasztázia

Olvass tovább!

Boglárka

Olvass tovább!

ADOMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS, BANKI ÁTUTALÁS, BANKKÁRTYÁS ADOMÁNYOZÁS, ADOMÁNYVONAL

TEGYÜNK A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT
ÉS BETEGEKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY
ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR:
11743002-20194468-00000000
vagy
MAGNET BANK:
16200106-11574312-00000000

ADOMÁNYOZOK

Bankkártyád segítségével alkalmi adományozónk lehetsz! Pár kattintás/pillanat, s máris útnak indíthatod adományod egy biztonságos online OTP-s banki felületen keresztül.

RENDSZERES ADOMÁNYOZÓ LESZEK

Bankkártyád segítségével rendszeres adományozónk lehetsz! Pár kattintás/pillanat, s máris útnak indíthatod adományod egy biztonságos online OTP-s banki felületen keresztül.