Most ugyan nyár jön, de hamarosan itt a hideg ismét. Viktorkáéknál egy gázkazán megvásárlására gyűjtünk. Egyedül neveli az édesanya a leukémiából gyógyuló kisfiát és nagyobb testvérét, a napi gondok, kiadások megoldása nem egyszerű egyedül kevés pénzből. Viktorka esete nem egy “szimpla” diagnózis felállítás-kemoterápiás protokoll-gyógyulási fázis “sztori”, mellékhatás-mellékhatást követ… Segítsünk ha tudunk, hogy legalább ne azzal kelljen hajnalban ébrednie az anyukának, hogy tüzet kell rakni, hogy meleg legyen mire Viktorka felébred. A körülmények adottak a gázfűtés kialakítására, a radiátorokat-csövezést megoldja az anyuka, ha össze tudnánk dobni rá a pénzt, magát a gázkazánt kellene megvegyük a családnak!
Segítünk nekik? …hogy ne bort igyunk és vizet prédikáljunk, az első 50.000.- Ft-ot mi adjuk a kazán árába, 50.000.- Ft-ról indul tehát a gyűjtés! Alul a számlaszám.
“Viktorka most 7 éves, és ennyi idővel a kezelések után is még mindig vannak melkékhatások! Leukémiával kezdtünk, amely nem volt zökkenőmentes (3x hasnyálmirigy gyulladása volt, volt eset, hogy a port-a-cath kanül mellé folyt a kemó, ami csúnya és mély, komoly fekélyes sebet okozott, rengetegszer kellett vele műteni). A kezelések végére kiderült, hogy megállt a fejlődése, így elkezdtünk gyógytornára járni, később fejlesztő torna és logopédia, amit még mindig csinálunk. Rehabilitációja zajlik az ataxiás járás miatt is. Nem rég egy hirtelen kialakult pupillatágulása is volt, ami ugyancsak riodalmat okozott. Mindig jön valami! Még oviba jár, mert nincs a saját szintjén. Most garatmandula műtétre készülünk. Sajnos annyira kicsi a két mandula közt a “hely”, hogy már kimarad a levegője. Egy anyának ezt félelmetes végignézni, mikor levegő után kapkod éjjel a gyermeke. Egyedül maradtam a két fiammal. Szeretnék egy gázkazánt, hogy ne kelljen a fával bajlódni. Kérem akinek lehetősége van segítsen! Köszönöm szépen!”
Kérjük, ha teheted segíts Viktorkáéknak! 
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Viktorka gázkazán

Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)