Nálunk a mai nappal elindult a munka, egy 4 éves kicsi lány támogatásával kezdjük az évet. Az alföldi családot még személyesen nem ismerjük, mint új beteget regisztráltuk rendszerünkbe Reginát, s egyben utaltuk is első támogatásunk részükre.

Az alábbi sorokat mellékelte az édesanya a család támogatás kérelme mellé. Tanulságos, összetartásról-szeretetről szól! A legszomorúbb, hogy ezek a “történetek” itt vannak köztünk, és bármikor, bárkivel előfordulhat!

“Kislányunknál június végén komoly láz kezdődött, valamint a testén apró hematómák jelentek meg. Nagyon fáradékony volt, folyamatosan aludt a láz miatt, fájlalta a hasát. A háziorvostól kértem beutalót vérvételre, amellett antibiotikummal kezelte, de nem használt. Július elején, egy hétfői nap végezték a vérvételt, aminek eredménye szinte biztos leukémiára utalt. Még aznap mentővel került be a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinikára. A csontvelő-biopszia megerősítette a diagnózist.
Azóta családunk élete a feje tetejére fordult. A kisebbik lányunk áprilisban született, aki egynapos korában légmellett kapott, és az intenzív koraszülött osztályon kezelték három hétig Kecskeméten. Hosszú és fájdalmas küzdelem volt, hogy újszülött lányunk életben maradjon. Május közepén tértünk először haza vele. Eközben Regina sokat szenvedett a hiányom miatt, és hogy nem láthatta kistestvérét, akiről egy idő után azt hitte, nem is létezik.

Családunk másfél hónapig élvezhette újra együtt a napokat, mert utána Regina lett leukémiás beteg. Eleinte édesanyám segített, hogy Regina kórházi kezelését, és a pici gondozását el tudjuk látni. Feladta a munkáját, hogy a férjem még dolgozni tudjon, mivel a házunkat hitelre vásároltuk. Viszont mára édesanyámnak is vissza kellett menni dolgozni, most a férjem hagyta ott a munkahelyét, hogy a hét hónapos kislányunkat gondozza. A GYED kérelmét beadtuk, de még nem kaptunk választ. Családi pótlékból és ápolási segélyből élünk. Anyagi helyzetünk bizonytalan, minden segítséget köszönünk!”

Ilyen, s hasonló élethelyzetben lévő családok mellett vagyunk nap, mint nap. Nem kérdés, hogy segítenünk kellett most, és mindig, mikor hasonló levelet kapunk!

Köszönjük, ha segíted munkánk! Minden segítségre szükségünk van, a nagyra, de ugyanúgy a kicsi adományokra is, hogy folyamatos és hatékony támogatói lehessünk a hematológiai betegeknek!

Minden információt megtalálsz honlapunkon, ami jól átlátható, nagyjából két szabad percben fel tudod térképezni, miként tudsz segíteni, ha akarsz! Ehhez először egy döntés kell, és az, hogy beismerd, ez tényleg bármikor-bárkivel előfordulhat! Ha neked lenne ránk szükséged, -soha ne legyen-, érted/neked is úgy tudnánk segíteni, ha van miből!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS:
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalunkat ide kattintva találod.