Egy szál alapítványos anyák napi tulipánnal a kézben köszöntötte édesanyját a két éves Nerina a kórházban május elsején. Mindig összeszorul a szívünk, ha egy nehéz sorsú gyermeket látunk. 

Alig pár hete diagnosztizálták a kislány betegségét. Szomorú a történetük, az egész élethelyzet, amiben vannak, segíteni kell, segítenünk, ahogy csak tudunk. Sajnos világot megváltani nem lesz erőnk, rengeteg pénz kellene, hogy helyreálljon a család élete, de a kislány közvetlen lakókörnyezetében egy tisztasági festést, új, könnyen felmosható padlózatot próbálunk biztosítani. Ennek érdekében ment ki utalásunk, egy céges támogatásnak köszönhetően, aminek vezetője egy jó ismerősünk, de aki szeretne még segíteni, jó szívvel vesszük, hogy a napi élelmiszer, fertőtlenítőszer vásárlásban is tudjuk támogatni a családot. Hosszú, több hónapos kezeléssorozat előtt áll a kicsi lány, a semmiből nehéz lesz a szülőknek helyt állni!

Egy többgyermekes család fordult hozzánk, ahol a szülők csupán alkalmi munkákból tartották fenn a háztartást, mi több, az édesanya leveléből az is egyértelműen kitűnik, hogy mára már az sincs, családi pótlék és GYES az, amiből élnek. A közelmúltban kiderült az egyik kislányukról, hogy leukémiás megbetegedésben szenved, így az anyagi nehézségek, az akörüli gondok mellé most egy testi-lelki megpróbáltatás is jött.

“Szeretném a segítségüket kérni, sajnos a mi kislányunk is leukémiás lett. Két és fél hete kaptuk meg a diagnózist, azóta teljesen felfordult az életünk. Nerina még nincs három éves, mindent megteszünk, hogy meggyógyuljon.
Egy hónapja magas, visszatérő láza volt, de azon kívül más tünete nem. Kezdtük furcsállni párommal a helyzetet, a háziorvostól kértünk beutalót, hogy legyen egy labor leletünk, amiből sok minden megállapítható. Reggel volt a vérvétel, de még aznap jött az értesítés, hogy nagy a baj, valószínű csontvelőt érintő betegsége van a kislányunknak.
Mérhetetlen fájdalom ért bennünket! Budapestre kellett azonnal mennünk, ahol elkezdték a kezeléseket, még aznap késő éjjel hozták neki a vért, másnap reggel a trombocitát.

Párommal közösen négy gyermeket nevelünk, a legkisebb kilenc hónapos. Budapesten van Nerina a párommal, a Heim Pál Kórházban, már megkapta az első kezelést.

Soha nem kértünk segítséget, de most nagyon jól jönne, párom nem kap ellátást, csak családi pótlékot, én meg GYES-en vagyok a kislányokkal. Munkaviszonyom nincs, alkalmi munkából tartottam fent a családot. Én vagyok most itthon a gyerekekkel, a párommal felváltva megyünk a kórházba. Budapesttől 166 kilométerre lakunk, ez anyagilag nehéz.
Mire haza engedik majd Nerinát, a házunkat fel kell újítani. Megértésüket, a segítséget nagyon szépen köszönöm!”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)