A Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Központi Szociális Szolgálatától kaptuk a kérelmet. Magdolna támogatását kérte a szolgálatvezető, aki egyben felhívta figyelmünk a beteg körülményeire.
Magdolnának 2015-ben vett 180 fokos fordulatot élete, ekkor diagnosztizálták leukémiáját. Lement a protokoll szerinti kemoterápiás kezeléssorozat, ami sajnos nem vezetett teljes gyógyuláshoz. 2019-ben relaptált a betegség, azóta további orvosi beavatkozásra, transzplantációra volt szükség. Magdolna jelen pillanatban is kórházban van, immáron túl az átültetésen.
“Férjemmel négy kiskorú gyermeket nevelünk. Az egyik kislányunk, Arabella sajnos értelmi fogyatékos. Jelenleg egy másfél szobás albérletben lakunk az egyik felnőtt fiunk családjával együtt. Sajnos nekem nincs rendszeres jövedelmem, férjem részmunkaidős állásából tartjuk fenn magunkat. Férjem közben ugyancsak beteg lett, így az általa biztosított kis jövedelemtől is elesünk.” -ismerteti a kórház szociális munkatársa Magdolnáék helyzetét azzal a levéllel, amit maga a beteg írt.
A kérelmet, majd a támogatáshoz szükséges orvosi és egyéb dokumentumokat kedden kaptuk meg a kórháztól, s tegnap már ment is a támogatás részükre.
Ilyen, s hasonló élethelyzetbe kerülő családokat támogatunk mi! Egy leukémiás megbetegedésből hosszú hónapok, nem ritkán évek a teljes felépülés, ez idő alatt a korábban megfelelő egzisztenciával rendelkező családok is felemésztik tartalékaikat…itt jön a képbe a mi szerepünk, hogy segítsük a betegéveket átvészelni/áthidalni. Mi egy híd vagyunk a betegek és az egészséges társadalom közt!
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)