A kis 6 éves Bence egy csecsemő korában szívtranszplantált kisfiú. Az is egy leírhatatlan aggodalommal teli életszakasza lehetett a szülőknek, míg felépült kisbabájuk abból az egészségügyi problémából, de tavaly a szenteste előtti napokban újra kezdődött a család kálváriája, ugyanis duzzanatot fedeztek fel Bence hasánál.

A kórházban hallottak rólunk, miután Non-Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak a kislegénynél, hogy fordulhatnak hozzánk anyagi támogatásért.
Így kaptuk a napokban a család kérelmét.

Vidékről járnak a fővárosba, az anyuka ezeket az utazásokat jelölte meg elsősorban, hogy elviszik a pénzt a családi kasszából. Természetes, hogy azonnal léptünk, nem is kellett semmilyen plusz dokumentumot bekérnünk, mert a szülők gondosan megküldtek minden, a támogatásuk kiutalásához szükséges igazolást.
Tegnap már azzal hívhattuk az édesanyát, hogy a pénz a számlájukon! Bencéé ebben az évben a 76. átadás. Köszönjük minden adományozónak, akik lehetővé teszik az érintett családok folyamatos támogatását!

Bence új betegünk, eddig még nem támogattuk, de innentől kezdve már a látókörünkben van, megígértük anyukájának, 2-3 hónap múlva megy még segítség tőlünk a bankszámlájukra!

Ne feledjétek, május 22-ig úgy tudtok segíteni, hogy az pénzkiadással ne járjon! Várjuk és fogadjuk az adó 1% forintokat.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.