Márk életéért jelen pillanatban a Szent László Kórház intenzív osztályán küzdenek! Túl van a 21 éves fiatalember a csontvelő-transzplantáción, az édesanyjától kapott őssejteket, de sajnos három hét elteltével az átültetés után még nem indult el a vérképzés! Leállt Márk veséje is időközben, immunrendszer totális hiányával fekszik az intenzív osztályon, életveszélyben van, gépek tartják életben.

Sűrűn kell kapjon vért és különböző vérkészítményt, szeretnénk megkérni a lehető legtöbb embert, aki csak teheti, menjen el most, és adjon célzottan vért Márknak!
Pénzzel gyógyítani nem lehet, tudjuk jól, de mi így tudunk segítséget nyújtani a családnak, részünkről anyagi támogatás ment most, újból.

Az édesanya a Démétér Házban izgul nagyfiáért, minden pillanatban arra vár, szóljanak az osztályról, hogy javul a helyzet! El lehet képzelni, min megy át ebben az élethelyzetben a szülő! A tehetetlenség talán a legrosszabb, amikor tenne valamit az ember, de nem tud!

Véradók, és minden olyan embertársunk, aki most tervezi az első véradást! Az alábbi adatokra lesz szükség a célzott véradáshoz. FONTOS kiemelni, bármilyen vércsoporttal lehet vért adni, más vércsoportú véradó esetén becserélik a leadott vért!

Beteg neve: Tóth Márk Richárd
Szül: Debrecen, 2001-08-17
Anyja neve: Harsányi Eleonóra
Taj száma: 118 758 437
Kezelő kórház és osztály: Dél-pesti Centrumkórház, Gyermek Hematológia és Őssejt Transzplantációs Osztály.
Kezelőorvosa neve: Dr. Kállay Krisztián

Anyagi segítséget is nagy köszönettel vesz a család.Márkkal a boxban végig bent volt édesanyja, sajnos nagyon sok megpróbáltatáson esett már át a fiatal beteg, akinél egyébként korábban autizmust is megállapítottak, már retteg a tűtől, így szükséges volt a szülői jelenlét minden órában, minden percben, hisz ezzel az élethelyzettel teljesen kizökkentették őt a megszokott kis életéből.
“Vidám, okos és nagyon, nagyon jó “gyermek”, de régen láttam mosolyogni, ami nekem is fájdalmat okoz lelkileg. Voltak megszokott elfoglaltságai, ilyen az iskola amit imád, az úszás, sétálás, kirándulás… Nehezen érti meg, hogy ezeket a dolgokat miért nem folytathatja, mint a betegsége előtt. Ő csak szeretné élni a megszokott kis életét, ahogy eddig, csak erre vágyik!”

Bizakodva és reménnyel teli kívánjuk, mielőbb ez legyen ismét úgy, ahogy régen volt, kedves Anyuka! Szorítunk Márk! 

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)