Barna támogatása a 18. az évben. Szerencsére esetükben már nem az otthoni fél steril szoba kialakítása az aktuális, ezt már anno megoldotta saját erőből a család, túl van Barna a kezeléseken, leukémiája teljes remisszióban.

Tavaly április 01. óta folytathatta az óvodát, szeptemberben pedig elkezdhette az iskolai tanulmányait is.- írja az édesanya levelében.

Sokszor írtuk már, de ez így is van, ebből a betegségből nem lehet ripsz-ropsz felépülni. A diagnosztizálás után jön az aktív kezelés, kemoterápia, hónapok, majd következik a gyógyszeres fenntartó kezelés, szintúgy, illetve sok esetben a csontvelő-transzplantáció, amiből az épp aktuális szövődményektől, azok erősségétől függ mennyi idő a felépülés.

Barna abban a stádiumban van, mikor el kell kezdeni a csecsemőkori és gyermekkori oltások újraadását, -ez nem minden esetben szükséges,- Barnánál igen, ami viszont nagy anyagi terhet ró a családra.
Ezek ebben az esetben már nem ingyenesek, nem támogatja a TB, bizony a szülőknek kell megvásárolniuk. Nagyságrendileg 100.000.- Ft-ról beszélünk.

Az édesapa pedagógus, az ő béréből és az anyuka 2020 januárjától kapott Gyermek Otthonápolási Díjából, röviden GYOD ellátásából él a család.

Természetesen befogadtuk a kérelmet, s pár nap elteltével annak érkezése után ma 50.000.- Ft támogatásban részesítettük a családot! A teljes bekerülését az oltásoknak nem tudtuk magunkra vállalni, tavaly sajnos jelentősen kevesebb adó 1%-ot kaptunk, mint számítottunk rá, vagy mint szükséges lett volna, emellett idén a drágulások és az infláció kövezte hétköznapokban sokkal kevesebb adomány is érkezik részünkre. Beszéltünk az édesanyával telefonon, ez már mindenképp segítség, mondta, valahogy ki próbálják egészíteni a hiányzó összeget, hogy minden oltás meglegyen. Bízunk benne lesz segítségük más szervezettől is! 

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS:
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalunkat ide kattintva találod.