Május közepén számoltunk be Vivienről először oldalunkon, ekkor került látókörünkbe a kicsi lány, azonnal támogattuk is őt. Az első bejegyzésben azt írtuk, hogy a hajacskája még megvan, de ez hamarosan változik, mert agresszív citosztatikus szereket kell, hogy kapjon.
Nos, a copfocskák még mindig jól bírják, de azóta már kitűzésre került a transzplantáció ideje. Megvolt a HLA tipizálás, idegen donort nem találtak, így családon belül kezdtek kutakodni, s Vivien testvére megfelelő donornak bizonyult. A nővér lesz egyben az életmentő donor is.

Debrecenből átkerült a miskolci centrumba Vivi, itt lesz a transzplantáció. A mostani támogatásunkból meglesz a gyerekszoba felújítása, de még a fürdőszoba átalakítás/felújítás hátra van, s ahogy a szülők is írják, az lesz a nagyobb “falat”.

Az édesanya levele:
“Vivien betegsége ez év februárjában kezdődött. Többféle vizsgálatot végeztek rajta, miután kiderült, hogy Myelodysplasiás syndroma-ban szenved, és csontvelő-transzplantációra van szüksége. A donor a nővére lesz. Előre láthatóan július hónapban megtörténik az átültetés.
Szükséges lenne Vivien csökkent immunrendszere miatt felújítani a szobáját, ami még a kisebbik gond, a nagyobb kiadást a fürdőszoba teljes felújítása jelentené, ahol önerőből képtelenek vagyunk mindent kicserélni, mire Vivient hazaengedik majd a kórházból.”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)