Idén eddig kereken 160 esetben támogattuk a hozzánk forduló családokat. Most a legújabb kis betegünk a hatéves kis Máté. Június utolsó előtti napján kaptuk a család kérelmét, mára tudtuk ütemezni támogatásukat! Ejh, mit mondjon egy szervezet vezetője, amikor ilyen kérelmet kap!? Azt, hogy nyilvánvaló segítsünk lehetőségünkhöz képest maximálisan, és indítsunk egy célzott gyűjtést a családnak! Egy háromgyermekes családról beszélünk, ahol az egyik gyermek rosszindulatú beteg lett, Akut Lymphoblastos Leukaemia, de az édesapánál is daganatot diagnosztizáltak, vastagbél.

Aki tud, kérjük segítsen, minden pici jól jön a családnak! El lehet képzelni, miben van az édesanya! Célzott utalásaitok az utolsó forintig Mátéékhoz kerülnek, ennek az a feltétele, a közlemény rovatban jelöljétek meg: Sz. Máté 6 éves

Máté anyukájának levele:
“2023 május végén hatéves kisfiamnál, Máténál, akut leukémiát diagnosztizáltak. Azóta a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelik, én vagyok fent vele Budapesten. Másik két gyermekem férjemmel van otthon 90 km-re tőlünk, de sajnos kiderült, hogy őnála pedig vastagbél daganatot diagnosztizáltak, júliusban fogja megkezdeni a kemoterápiás kezelést, így nem csak az én fizetésem esik ki a család jövedelméből, de ő is tartósan táppénzen lesz.
Sajnos kiadásaink jelentősen megnövekedtek a két diagnózis miatt, mindeközben Máté ikertestvére szeptemberben iskolát fog kezdeni, továbbá lakáshitelünket is fizetnünk kell. A fentiek miatt szeretném kérni anyagi támogatásukat.”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.