Tegnap a Nemzetközi Nőnap alkalmából a hölgyeket köszöntöttük! Emellett volt egy támogatásunk, egy olyan kisfiút támogattunk, akit hivatalosan a nagymamája nevel. Amikor azt mondjuk hivatalosan, akkor az azt jelenti, hogy a nagyszülő a gyám.

Rendszerint találkozunk anyukákkal, nagymamákkal a kórházakban, akik hosszú hónapokat töltenek gyermekeik mellett, akik testi-lelki harcot vívnak nap, mint nap, aggódva a holnap felől, hisz nem látják a “hogyan tovább”-ot, fájdalmukat, könnyeiket mégsem mutathatják gyermekeiknek, unokáiknak, a külvilágnak. Tegnap mégis Béla nagymamája járt az eszünkben egész nap! Ismerjük a család történetét, hatalmas respect neki!

Bélának pedig ezúton is nagyon jó egészséget kívánunk, erőt-kitartást a mostani megpróbáltatásokhoz! Felnőtt fejjel sem egyszerű, nemhogy gyerekként! 

Decemberben derült ki Béla leukémiája, megfázásos tünetekkel fordultak orvoshoz, végül egy laborvizsgálat lett belőle, majd a Heim Pál Kórházban kötöttek ki.
Egy olyan család adományából tudtuk azonnal támogatni Béláékat, ahol a család hölgy tagját korábban transzplantálták. 100.000.- Ft-tal tudtunk most ezáltal segíteni. Nagyon köszönjük a már sokadik pénzadományt! 

Csakis az összefogásnak van ereje! A segítségnyújtás legegyszerűbb módja egy 500.- Ft-os adományvonalas hívás.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.