“2021 áprilisában kezdődött.” Kezdte Ramóna édesanyja a nekünk írt levelét. Mivel a rehabilitáció idején is ott kell legyünk, ezt már 2010-ben eldöntöttük, így fogadtuk a család kérelmét, s a mai nappal ment is utalásunk Ramónáéknak.

A fenntartó kezelés alatt 2022 novembere óta kialakult egy krónikus köhögés a nagylánynál. A közelmúltban nagyon befulladt, kórházba is került. Időközben az édesanyának magának is gyógytornára és fizikoterápiára kellett járnia az arc-izmaival, amik korábban átmenetileg lebénultak, így ezidő alatt a férje is kiesett a munkából. A sok utazás és a gyógyszer kiváltás költségei felélték a család lassan, apránként összetett tartalékait, ezért voltak muszáj most külsős, a mi segítségünket kérni.

Egyszeri gyors segélyt nyújtottunk 50.000.- Ft formájában, ami 8 oda és visszaút költségeit fedezi a kórház, és a család otthona közt.

A hosszan elhúzódó köhögéses tünetek viszonylag sok betegnél előfordulnak, mint a kezelések szövődményei, bízunk benne ez mielőbb el fog tűnni Ramónánál, abban még jobban, hogy emiatt többé nem lesz szükséges kórházi kezelés.

Tesszük a dolgunk, idén a mai az 56. támogatás kiutalásunk.

Aki még idén nem rendelkezett adója 1%-a felől, kérjük tegye meg, segítse családtámogató tevékenységünk! Ezzel nagyságrendileg 5-7 ezer Ft-ot adtok betegeinknek úgy, hogy azt nem magatoktól veszitek el! (Az adó 1% felajánlás költségmentes a felajánlónak! Olyan pénz felől rendelkezik, amit a munkáltató tavaly befizetett utána személyi jövedelemadó formájában.)

4 perc a felajánlás, kérjük szánj most rá ennyit!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.