Hektornál tavaly januárban leukémiás megbetegedést diagnosztizáltak. Karácsony előtt kezdtek el nagyon aggódni a szülők, mi van gyermekükkel, majd január legelején állapították meg a betegséget. Azóta már túl vannak az aktív kemoterápiás időszakon, jelenleg a fenntartó kezelése zajlik a kisfiúnak, ami jövő januárban telik le. Hektor nővére 12, bátyja 11 éves.
Az apuka munkahelye megszűnt, mert sűrűn kellett kórházba járnia Hektorral, illetve Hektorért. Nehezek a mindennapjaik, munkanélküliség, stressz, ami jellemzi életüket ide, s tova másfél éve. A mindennapi kiadásaikhoz járultunk hozzá.

El kell mesélnünk egy történetet, -szívet melengető, nagyon kedves-, hogy Hektor támogatásának egy része milyen adományból ment ki.

Van egy nagyon szimpatikus pár, követőink, rendszeres segítőink, két nagyobb gyermekkel. A pár férfi tagja és a két gyermek a telken dolgoztak. Apuka a tetőn, gyerekek lent az udvaron. Egyszer csak befutott hozzájuk egy eltévedt kutyus az utcáról. A lényeg az volt, hogy a gazdi már két órája kereste kedvencét, mire itt a telken a gyerekeknél végül meglett. Nagy volt az öröm, hatalmas volt a boldogság, a kutya hazakerült, majd a gazdi visszament a két gyerkőchöz 20.000.- Ft-tal, s mondta, vegyenek maguknak csokit, meg amit akarnak.
Nos, némi csoki vásárlása után a számlánkra került a pénz, ezt egészítettük ki most, s tudtuk támogatni 50.000.- Ft-tal Hektorékat!

Ugye milyen szép a világ?! Segíteni mindig jó!

(A fotó nem tűéles, a szülőktől kaptuk, nincs mindenkinek nagy felbontású kamerát tartalmazó mobiltelefonja.)
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.