Tények! Egy közhasznú szervezetnek az éves és tervezhető bevétele a neki felajánlott adó 1% forintok. Ezen kívül adomány van, mint olyan, de ez a mai egyre dráguló világban hétről-hétre kevesebb, tehát nem tervezhető “bevétel”. Adó 1%-ot civil szervezetek részére felajánlani minden évben év elejétől-május idusáig lehet. Ezt a pénzt, annak összegéről információt, szeptember legvégén kapjuk meg, addig magáról az összegről semmit nem tudunk! Tehát, jelen pillanatban fogalmunk sincs, mekkora tétel lesz a nekünk felajánlott adó 1% forintok összege.
Ezzel szemben, tavaly, hetes millió forinttal kevesebbet kaptunk, mint azelőtt, ami nagyon befolyásolta az évünket. Nagyságrendileg 11 M Ft volt az adó 1%-os bevételünk 2022 szeptemberében, ami mára nagyon megfogyatkozott, már 1 M Ft sincs, amit be kell osszunk szeptember végéig.

Ezzel szemben a kérelmek rendszeresen érkeznek postafiókunkba, eddig idén január 01-e óta 13 M Ft-tal támogattuk a leukémiás betegeket úgy, hogy tavaly már kiment az adó 1% forintokból már cél szerint nagyságrendileg 2,5 M Ft.

Kérjük, ha teheted, segítsd munkánk! Most például utolsó támogatottunk egy olyan kislány, aki a fenntartó kezelései végén tart. Az anyuka nagy aggodalommal fordult hozzánk segítségért, elmondta, már nem tud kihez fordulni, tőlünk remél segítséget! Egy 104.000.- Ft-os villany elszámoló számlát kaptak, amit befizettek ugyan, de pénz nem maradt a család kasszájában. Egy 5 éves kislánynak nyilván nem lehet azt mondani, hogy a váratlan elszámoló számla miatt nem jut élelemre, így nem volt kérdés, hogy támogattuk a családot.

Kérjük, ha mással nem is, segíts egy 500.- Ft-os SMS üzenet elküldésével.

Lucának nagyon jó egészséget kívánunk így a kezelések utolsó stádiumában! Mi dolgozunk tovább, mint tesszük ezt 13. éve folyamatosan.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.