Szegény embert az ág is húzza, lehet volt mondani, meg az is igaz, ami elromolhat, az el is romlik, és általában pont a legrosszabb időzítéssel… A nyolc éves kis Oscar édesanyja fordult hozzánk segítségért, mint látszik, összejött most minden a családban, a kisfiú betegségének diagnosztizálása óta mintha kicsúszott volna a talpuk alól a talaj. Oscar kapja a kezeléseket, bízunk benne legalább akörül rendben lesz minden, és minden egyéb más szépen lassan, de visszaállnak majd a dolgok a régi kerékvágásba! Sajnos tény, hogy Oscar előtt még hosszadalmas út áll, ami a kezeléseket illeti, ment részünkről ma egy támogatás kiutalás, és fogjuk is még segíteni a családot, ezt ígérjük!

Az édesanya hozzánk írt leveléből pár szemelvény:

“Négygyermekes családanya vagyok. Segítségkérés miatt fordulok az Önök Alapítványához. Kisfiam Oscar 8 éves és daganatos beteg, Hodgkin-limfómás. Áprilisban kaptuk a pontos diagnózist, azóta elkezdték már a kemoterápiás kezeléseket. Budapesten a II. számú Tűzoltó utcai klinikán kezelik Oscart, mintegy 70 kilométerre az otthonunktól. A kezelések miatt nagyon sokat kell járnunk Budapestre, most az OEPA kezelést kapja, melyben az 5 napos kezelés alatt naponta kellett feljárnunk, illetve eddig minden héten kellett sajnos valami mellékhatás miatt kórházba mennünk, még a szünnapokon is. (fehérvérsejt-szám csökkenés miatti láz, dehidratáltság, hányás stb…)

Sajnos agyagilag nagyon megviselte a családunkat ez a helyzet. A 2. blokk kezelést kapjuk most, a férjem jár be Oscarral a kórházba, mert én itthon vagyok a többi testvérrel, a legkisebb 4 hónapos. Apa fizetése jelentősen csökkent a táppénzek miatt. Én sajnos nem tudok dolgozni a kistestvér miatt. GYET-et kapok, aminek összege 26.000.- Ft, plusz a családi pótlék a 4 gyermek után. Jelenleg albérletben élünk ami jelentős kiadás. Négy gyermekünk van, a legszűkösebben is, de havonta 400.000.- Ft a kiadásunk ami sajnos jelentősen megnövekedett a kezelések miatt! (üzemanyag, gyógyszerek illetve a megfelelő higéniát biztosító fertőtlenítőszerek vásárlása) Sajnos az összes jövedelmünk sem fedezi kiadásainkat, minden tartalékunkat feléltük már most. Plusz elromlott az autónk 2 hete, aminek a javítását 3-4 hét határidővel vállalta a szerelő, így a kórházba járós napokon külön autót is kell szereznünk. Ehhez volt már példa, hogy családtagok segítségét kértük.“

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)