Zoltánéknak segítettünk, akiknek korábban leégett a lakrészük, gyógyszervásárlásaikat, rezsiköltség kifizetéseiket támogattuk. 
“Sajnos a legkisebbik fiam Zolika leukémiás betegségben szenved! Olyan helyzetbe került a család, hogy kénytelen vagyok segítségért kiáltani, mivel kilátástalan a helyzetünk. Alsó épületben élünk, 4 gyermek és mi a szülők, egy szobában. Ez az alsó épület korábban leégett! Azóta nem tudtuk a javításokat megcsinálni, mivel az anyagi helyzetünk nem engedi, és közbejött a kisfiam betegsége is. Zolikának szüksége lenne a steril környezetre a kemoterápiák miatt, mikor hazaengedik. Sajnos nemhogy a steril környezet, még fűtésünk sincs, illetve alapvető dolgok! Itt voltak a hidegek, nehezen vettünk meg egy fűtős ventilátort is, ami éppenséggel még langyosságot sem adott. A gyermekeimnek nem száradt le a ruhája, meleg pulóverekben, több takaróval viseltük a hideget. Sajnos annyi pénzünk nincs, hogy megcsináltassuk. Zolika egészségi állapotának nagyon nem felel meg a kialakult helyzet, amit mielőbb rendbe kellene tenni.
Rendszeres kórházi kezelés alatt van a kisfiam, én vele vagyok bent a kórházba. A párom alkalmi munkán dolgozik, ahogy tud, mert otthon is van egy beteg gyermekünk, akinek a betegsége Atópiás ekcéma!”
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.