Hanna nyáron lesz 3 éves. Tavaly ilyenkor lábacskáin apró, kiütésszerű bevérzések jelentek meg. Ezekkel a tünetekkel vitték kislányukat kivizsgálásra orvoshoz a szülők, ahol vérvétel után már megmondták, nagy valószínűséggel egy leukémiás megbetegedés áll a tünetek mögött. Bekerült a szegedi hematológiai centrumba a család, ahol megerősítették a betegség jelenlétét. 

A közelmúltban megvonták a Hanna után járó gyermekek otthon gondozási díját, így egy fizetésből kell megélniük, az egyre nehezedő anyagi körülmények miatt kértek ismét segítséget a szülők, aminek természetesen helyt adtunk.

Kedden volt lumbálása a kicsi lánynak, most több, mint egy év gyógyszeres fenntartó kezelés vár még rá. Gond van a folyadék felvételével, nem akar inni Hanna, így az anyukája még a korábban behelyezett, úgynevezett PEG szondán keresztül pótolja a folyadékot, gyógyszer beadást, stb.

Jó egészséget kívánunk, remélhetőleg a fenntartó kezelések már kevesebb nehézség elé állítják a családot, mint az aktív kemoterápia!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.