Ismét egy új családot ismertünk meg! Balázsék eddig nem kértek “külsős” segítséget, most a nagyfiú online tanulásához/tanításához elengedhetetlenül szükséges laptop vásárlását támogattuk! A betegséggel való küzdelem végső fázisába ért Balázs, akinél még a fenntartó kezelések zajlanak!

Jó tanulást nagyfiú, mellé szuper egészséget! Bízunk benne az online tanulás mellett lesz sok-sok csodás személyes élményben is részed osztálytársaiddal a tanév folyamán! 

Köszönjük Mindenkinek, aki segíti munkánk! Tegye ezt akár egy 500.- Ft-os emelt díjas hívás árán, vagy egy-egy ezer forint elutalásával. Segítő csatornák alább.

Balázs édesanyja megkeresése: “Gyermekemnél 2021 április elején leukémiát diagnosztizáltak. Nagyon nehéz volt felfogni és megérteni is ezt a dolgot, szinte sokként hatott az egész családra. A vizsgálatok után felállt a teljes diagnózis, Pre-B sejtes Acut Lymphoblastos Leukaemia. Másnap már a műtőben voltunk ahol beültették a centrális kanült, és csontvelő mintát is vettek, egyúttal megkapta az első gerincbe adott kemót is. Teltek-múltak a hónapok, viszonylag könnyen mentek a blokkok. Hála istennek nem töltöttünk egyszerre sok időt a kórházban. November végén végeztünk is az aktív blokkokkal, majd december közepén megkezdtük a fenntartó kezelést ami az első 2-3 héten szépen ment is. Sajnos januárban beleestünk a Covid vírusba amiből elég nehezen másztunk ki, de tünetmentesen zajlott. Február végére negatív lett a Covid tesztje, úgyhogy folytatódott a fenntartó kezelés a lumbálásokkal, amik így csúsztak. Egy április végi kontrollon azzal szembesültünk, hogy Balázsnak annyira rossz a vérképe, hogy bent is kellet maradnunk a kórházban. Transzfúziókra volt szűksége, kapott vért és trombocitát is, de szinte ahogy megkapta őket, úgy el is tűntek a szervezetéből. Nem emelkedett a sejtszám. Doktornő behívatott bennünket és elmondta, hogy Balázsnak annyira rossz az eredménye, valószínű visszatért a betegsége. Sürgős csontvelő mintavétel következett, aminek délutánra meglett az eredménye, nagy megkönnyebbülés volt, mert nem volt kimutatható nála a betegség! Innentől újabb vizsgálatok indultak, hogy akkor mégis mi okozza ezt a rossz eredményt. Balázs ezidő alatt annyira étvágytalan is volt, hogy 74kg-ról lefogyott 63kg-ra. Megérkezetek a vizsgálatok eredményei, kiderült, hogy parvovíros okozta nála ezeket a tüneteket. Nem kapott semmilyen kezelést erre, mert mire kiderült a betegség, a szervezete szépen lassan megbírkózott vele. Azóta végre stabilan tartja az eredményeit…reméljük innen már csak a teljes gyógyulás jön. Az egész kálváriánk 2021-ben egy arcüreg gyulladással kezdődött!
Amiért mindezt leírtam az az oka, hogy mostanra már anyagilag kimerültünk, sajnos én is és apuka is munka nélkül maradtunk, mivel én Balázzsal voltam végig, apuka meg a kislányunkkal itthon, aki 10 éves. Sajnos jogosítványa is csak apukának van, és mivel nem sok időt töltött Balázs kórházban egyhuzamban, így sokszor kellet menni vissza kontrollokra. Igazából abban szeretném s segítségüket kérni, hogy Balázsnak az online tanulásához tudjunk vásárolni egy laptopot. Vettünk korábban egy használtat, de az sajnos tönkrement. Ezúton is köszönjük segítségüket!”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:

1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)