Egy nagyon aranyos kislányt támogattunk ismét. Izabella nagyon jó úton halad a teljes gyógyulás felé. Édesanyjától kaptuk az alábbi sorokat múlt csütörtökön, másnap ment is részükre támogatásunk.

“Június elején, 10 hónap után, befejeztük a küzdelmekkel teli aktív kezeléseket és elkezdtük a fenntartó kezelést. Mivel erős kemoterápiás szereket kellett kapnia Kislányomnak, így ritkán lehettünk itthon, de végre itthon lehetünk, ami hatalmas öröm mindannyiunknak.
Augusztusig hetente jártunk kontrollra, beállították a gyógyszer adagokat, havonta egyszer lumbálás van, olyankor egy egész napot bent vagyunk a kórházban. Majd október elején cserélnek PEG-et, azon kapja a gyógyszereket, sajnos szájon át nem fogadja el.
Szerencsére jól van Iza. Tele energiával, sokat játszunk, minden érdekli. Az evéssel kicsit gondba vagyunk, kevés dolgot akar megenni a kezelések óta. Tápszert szeretettel fogyasztja még mindig. (Sajnos az nagyon drága lett már.)

Mondták, hogy 2-3 hónap múlva beszéljünk az első támogatásuk után, és próbálnak anyagilag még segíteni, de akkor kaptam még a GYED-et és nem szerettem volna mástól “elvenni”, akinek lehet nagyobb szüksége lett volna rá. Sajnos mostmár nehezebb az anyagi helyzetünk… Júniusban betöltötte Izabella a 2 évet, így azóta csak GYES-t kapok. Apuka hétből hét napot dolgozik. Meg szeretnénk mindent adni kislányunknak, ezért fordulok Önökhöz most segítségért!”

Látjátok, minden egyes kis ezer forintból, amit kapunk tőletek, ilyen családoknak segítünk!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.