Már több, mint 4 éve küzd Flóra a kórral. 15 éves volt a most 19. életévét betöltött kis hölgy, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála. A sok küzdelem után már nagyon várta mindenki, de leginkább Ő maga, hogy visszaálljon élete a régi kerékvágásba. Nem szeretett volna Ő sokat, többet, csak hogy ismét tudjon találkozni a barátnőivel, s élni az egészséges önfeledt fiatalok életét, mint az összes többi korabéli társa.

A közelmúltban tudta meg a család, hogy visszajött a betegség ismét, immár a transzplantáció után. Most egy külföldi molekuláris sejtterápia segíthetne, amiben nagyon bíznak. Ez a kezelés nem ingyenes, több milliós nagyságrendű forintban mérve! Bízunk benne egyéni elbírálás után kap OEP támogatást a család, de a bécsi kintlétük úgy is sokba fog kerülni.

Mi most azonnal, vis maior 50.000.- Ft támogatást tudtunk kiutalni Flóráéknak, s bíznánk benne többen segítitek a családot! A lehetőséget muszáj megfogni a gyógyulás reményében, a pénznek nem szabad az egészség útját állnia!

Aki tud, kérjük segítsen! Mindig számít minden pici adomány, most felettébb!

Aki kifejezetten Flórának szeretne segíteni, Ő a lenti bankszámlára való utaláskor a közlemény rovatba mindenképp írja be: Flóra külföldi gyógykezelése

“Flóra betegsége először 2018 márciusában igazolódott, B-sejtes ALL leukémiát diagnosztizáltak nála. Sokként ért bennünket, mint minden értintett szülőnél, jött nálunk is a kérdés, “Miért”? Felvettük a harcot, hogy legyőzzük! Végig csinálta a kezeléseket, az utolsó kemoterápiát november elején kapta.

Ez időszak alatt hosszas napokat töltöttünk kórházban, nagyon sok vért és trombocitát kellett pótolni.
A kórházban fekvő aktív kemoterápiás időszak után jött a másfél éves fenntartó kezelés, amit 2020 márciusában fejezett be. A csontvelő-biopszia nem mutatott rossz sejtet. Kezdtünk fellélegzeni, ő is jól volt, elkezdte élni valamennyire az életét. Majd rá egy fél évre jöttek sorra a rossz vérképek. 2020 novemberében kiderült, hogy relaptált a betegség. Megint, most mi lesz, újabb kórházban töltött napok és kemoterápia, adódott magától a kérdés. Mivel hamar jelentkezett a betegség, transzplantáció következett. Elkezdték először is kipusztítani a rossz sejteket, hogy mehessünk tovább.
Tavaly március közepén elkezdték a transzplant előtti kezeléseket, teljes test besugárzást és nagyon erős kemoterápiát kapott. Szerencsésnek éreztük magunkat, hisz az öccse Patrik teljesen megfelelt donornak. Megtörtént az átültetés, ami nagyon sikeresnek bizonyosult.

A transzplantáció óta mindig jó eredményeket kaptunk, elkezdtünk ismét élni, reményt kaptunk, hogy most már talán minden rendben van.

DE kaptunk ismét egy hatalmas pofont. Flóra csontvelőjében harmadszorra ismét rossz sejtek jelentek meg. Flóra mivel kapott sugarat, ezért egyelőre nem lehet újra transzplantálni, egyetlen lehetőségként egy sejt-terápiás kezelés áll fenn, ami viszont Magyarországon nem elérhető, legközelebb csak Bécsben végeznek ilyet. Eddig a kezeléseket még meg tudtuk valahogy oldani saját pénzből, a kórházi ottlétet, kiadásokat, de ez most más, másik országban kell folytatnunk. Az elmúlt 4 év úgy fizikailag, mint lelkileg, de anyagilag is kimerítő volt, és most úgy érzem segítséget kell, hogy kérjek, továbbra is mellette tudjunk lenni és biztositani tudjunk számára mindent, ami csak tőlünk telik. Amennyiben segítségünkre tudnak lenni azt mi hálás szívvel megköszönjük, és az Önök meg a jó Isten segítségével folytatjuk a küzdelmet a lányunkért, a várva várt teljes gyógyulás reményében.”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)