A fotón látható édes kicsi fiú apukája keresett meg minket a hónap közepén támogatásunkat kérve. Természetes befogadtuk a kérelmet, s most támogattuk a családot.

“Tisztelt Alapítvány! Azzal a kéréssel fordulok a családom nevében önökhöz, hogy a kisfiam kórházi kezelése miatt megnövekedett költségek csökkentése érdekében támogatásban részesülhessünk.

Indoklás: Ábel fiamnál sajnos a hónap elején Akut Lymphoblastos Leukémiát állapítottak meg a II. számú Gyermekgyógyászati Klinikán. Az első hónapot szinte biztos, hogy kórházban kell neki feleségemmel töltenie. A kórháztól 60 km-re lakunk. Mivel szeretném, hogy kisfiam a lehető legtöbbet láthassam, ezért minden második nap autóval teszem meg ezt a távot. A tömegközlekedés azért nem jöhet számításba, mert megnövekedne annak veszélye, hogy valamilyen fertőzést beviszek neki. Ez nála a legyengült immunrendszer miatt végzetes is lehet. Amennyiben lehetőségük van, kérem támogassák családom!”

Ezt, hogy milyen érzés egy szülőnek, akinek gyermekénél egy rosszindulatú betegséget diagnosztizálnak, csak azt tudja, aki benne van! Egy biztos, minden szülő éjt-nappallá téve a lehető legtöbbet szeretné látni csemetéjét. Általában az anyukák vannak bent a kórházban a kisgyermekekkel, az apukák pedig mennek látogatóba, ahogy csak tudnak! Ez a vidékieknél nem kevés pénzt emészt fel, de tegye fel a kezét az, aki egy ilyen helyzetben nem tenne meg mindent, hogy a lehető legtöbbet tudjon menni gyermekéhez-feleségéhez! Most minden bizonnyal egyetlen szülői kéz sincs a levegőben, és így van ez helyén! Segítettünk, segítenünk kellett!!! Nagyságrendileg 12 utazás költségét utaltuk ki Ábel apukájának!

Teljes remissziót kívánunk kicsi legény! Gyógyulás után várunk majd szeretettel az alapítványos táborunkban nyaranta!

Látjátok, miben segíthet egy jótékony célra elküldött, csupán 500.- Ft-os SMS üzenet? 100 ilyet összetéve egy beteg kisfiú 12 alkalommal láthatja édesapját!
Neked egy gyors üzenet elküldése, egy fél szelet cukrászdai sütemény, egy tábla csoki, egy presszó kávé ára, másnak a gyermeke közelsége, ölelése, szeretete!

Nyomon kísérjük Ábel gyógyulását, ahogy tudunk, segíteni fogunk még! Üdvözöljük innen is a családot!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)