Anno tavaly novemberben keresett meg minket először Ábel családja. Akkor hó elején került a kisfiú kórházba, a II. számú Gyermekgyógyászati Klinikán kezelték, kezelik azóta is a Tűzoltó utcán. Természetesen támogattuk akkor a családot, s így tettünk most is.

Még egy öthetes kemoterápiás kezelés várna Ábelre, -mondta az édesanyja a telefonban-, ami most sajnos csúszik, vírusfertőzés és a vérben lévő alacsony alakos elemek száma miatt. Először elkapott Ábel egy hasmenéses vírust, ami miatt tolni kellett az utolsó aktív kezelés időpontját, most pedig a vérkép még nem olyan, hogy indítani lehessen a citosztatikumokat.

Hétfőn utaltunk a család részére egy újabb kis segítséget, aznap mentek épp vérvételre a kórházba, annak eredményétől tették függővé az orvosok mikor tudják indítani a kemoterápiás kezelést. Nyilván van erre egy protokoll, ami előírja a kezelések menetét, a blokkok közötti szünet időszakát, ez nem véletlen, de arra is van több esetben példa, lásd most is, hogy közbeszól egy fertőzés, a nem kielégítő vérkép, stb.

Ábel még nagyon picike, nem rég töltötte be a 2. életévét, hatnak, és hatni is fognak a szerek, jól reagál a kezelésekre, bár már kezd belefáradni a rendszeres kórházlétbe ő is, és szülei is.
Sok erőt kívánunk még erre a rövid hátralévő időszakra! Már sokkal kevesebb van előre, mint amin átmentek! Jó egészség!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.