…hogy hol kezdődik a baj? Amikor nincs kihez forduljon anyagi segítségért egy többgyermekes család, ahol lebetegedett a családfenntartó édesapa, s ahol ráadásul beteg gyermeket is nevelnek. Pameláék egy havi üzemanyagköltségét vállaltuk magunkra, hetente járnak vidékről a kórházba, erre már nem jutott volna az édesapa táppénze miatt csökkent fizetéséből. A családnak nincsenek eltett tartalékaik, így bizony az ilyen esetekben épphogy megveszik az alap élelmiszereket, befizetnek pár csekket, s már oda is a teljes havi munkabér.
Tegnap jöttek Pamela édesanyjától az alábbi sorok:
“Tisztelt Alapítvány! Először is szeretném megköszönni, hogy eddig is segítettek nekünk. Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk. Férjem december eleje óta táppénzen van, gerinc-sérve lett, alig bír menni is. Emiatt ebben a hónapban mindössze 124.000.- Ft fizetést kapott. Mondanom sem kell, hogy ez az összeg szinte semmire sem elég. Beadtam ápolási segély kérelmet Pamika után, de még mindig nem intéződött el. Minden héten vinni kell Pamit kezelésre, ami heti 7.000.- Ft-ba kerül. Itthonra be tudtam egy kicsit vásárolni, meg két számlát kifizetni, emellett kiváltottam a gyógyszereket, s szinte semmink nem maradt. Tisztelettel megkérem önöket, ha módjukban áll, és van rá lehetőség, segítsenek nekünk! Nincs kihez forduljak! Nagyon szépen köszönöm elöre is! Tisztelettel: Pamika édesanyja”
A most ötödik éves Pamelának egy elhúzódó, 10 napig tartó lázzal kezdődött kálváriája, mire a háziorvos antibiotikumos kezelést indított. A láz hol elmúlt, majd rövid időn belül hol visszajött. Már ez is feltűnő volt, de miután elkezdett fájni a kislány sípcsontja, olyannyira, hogy alig tudott járni is, a háziorvos beutalta őt Gyulára a kórházba. Onnan szinte egyenes út vezetett Szegedre, leukémia gyanú, csontvelő-mintavétel, s a végén hidegzuhany, beigazolódott az alattomos kór.
Mielőbbi felépülést kívánunk innen is az édesapának, hogy vissza tudjon állni munkába! Pamelának jó egészséget!
Ilyen, s hasonló élethelyzetbe került családoknak segítünk mi.
Hamarosan itt az adó 1% felajánlási időszak, kérjük, akire számíthatunk ilyen téren, az alábbi oldalon iratkozzon fel e-mail címével hozzánk, hogy láthassuk, kikre számíthatunk! A feliratkozást a Ments életet párbeszéd-panelen keresztül tudjátok megtenni, miután fent az “Adó 1%” kis fülre kattintottatok. 
KÖSZÖNJÜK! Pameláé idén a 20. támogatás. Sajnos nagy szükség van a munkánkra.
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)