Egy 17 éves fiatalember támogatásával kezdtük a hetet. Dávid tavaly novemberben került kórházba, először Kecskemétre, majd Szegedre. “Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központban áll fiam kezelés alatt, mivel itt derült ki, hogy pontosan mi a baj.” -írja az édesanya levelében. A klinikán B-sejtes Lymphoma miatt áll tartós kezelés alatt Dávid.
“A kezelése várhatóan hat hónapot vesz igénybe, de ez lehet ettől több is, attól függően milyen szövődmények lépnek fel.” -folytatja az anyuka sorait.
A levélből kiderül továbbá, hogy az édesanya élettársa van bent a kórházban Dáviddal, a hölgy pedig otthon három másik kiskorú gyermekével.
A három kislány közül egyikük már iskolás, másikuk óvodába jár, a harmadik pici lánnyal pedig még otthon van az édesanya.
Az élettárs keresete a folytonos kórházban tartózkodás miatt jelenleg kiesik, így a család bevétele jelentősen csökkent, ezzel szemben kiadásaik bővültek.

Az anyukának van egy felnőtt lánya is, aki dolgozik már, ő erejéhez mérten segíti őket. Albérletben lakik a család, lakhatási körülményeik, az otthoni megfelelő higiénés környezet kialakítása érdekében támogattuk most Dávidékat!

Jobbulást, mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Fiatalember! Tarts ki, ez az időszak nagyon nehéz, úgy testileg, mint lelkileg, tudjuk, de ez vezet a gyógyuláshoz!

Köszönjük minden követőnknek, bejegyzésünket olvasónak, ha megpróbál segíteni!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!

1: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS
Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
2: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
3: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
4: ADOMÁNYVONAL, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ EGY TELEFONHÍVÁSSAL:
Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódszámot szükséges megadni.
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.