Lora támogatásával kezdtük a hetet. Fiatal tiniként ismertük meg a nagylányt, aki lassan-lassan kis felnőtté válik. A mi támogatási körünkbe tartozó betegségek, ha meg is gyógyul a beteg, sajnos több esetben nem múlnak el nyomtalanul. A sok testi és lelki megpróbáltatás, fájdalom, ráüti a bélyegét az ember mindennapjaira, a közeli-távoli jövőjére. …és, hogy a lelki dolgok mennyire hatnak ki a testre? Tudományosan nem bizonyított, de kétségtelenül van összefüggés a kettő között. Ennek valószínűségére Lora esete is példa. Hatalmas lelki trauma érte Lorát, a leghatalmasabb, ami érhet egy testvért, majd rövid időn belül Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak a nagylánynál.
Lehetőségeink szerint ott vagyunk betegeinknek a rehabilitáció idején is, így volt ez most is, egy céges támogatásnak köszönhetően tudtuk támogatni Lorát. Köszönjük a rendszeres segítséget Workerline Kft!
Történetük nagyon szívfacsaró, s egyben szívhez szóló is! Eltökéltük, hogy a mostani anyagi segítségnyújtáson kívül egy nagyon szép karácsonyt szeretnénk szerezni Loráéknak! Kérjük aki teheti, segítsen nekünk ebben! 
Történetük:
“Egy nagylány édesanyjaként fordulok Önökhöz segítségért. Loránál korábban Hodgkin limfómát állapítottak meg. 4 szakasz kemoterápiás kezelést és 17 sugárkezelést követően immáron tünetmentes. Kontroll vizsgálatokra járunk vissza a budapesti Heim Pál Gyermekkórház onko-haematológiai osztályára.
A kezeléseket követően két éve a férjemmel elváltunk. Ő Budapesten maradt, de mi a lakhatási költségek kiadásai miatt nem tudtunk a fővárosban maradni, ezért egy vidéki városba költöztünk. Azóta egyedül nevelem őt. Óvónőként dolgozom, de mivel minimálbért kapok, ezért a havi bevételeink nem fedezik a mindennapi kiadásainkhoz szükséges költségeket. A lakás költségei, a rezsiköltségek, az élelmiszer, a gyógyszerek, a tisztálkodási- és tisztítószerek kiadásaival küzdünk minden hónapban. Lora 16 éves lett, hirtelen megnőtt, ezáltal megnőttek a körülötte lévő kiadások is, úgy az élelmiszert, mint a gyógyszereket és ruházatot illetően.
Lora betegségét megelőzően egy évvel azelőtt temettük el nagyobbik lányunkat, aki hirtelen szívmegállással 13,5 évesen örökre itt hagyott bennünket. Mivel a két testvér közötti kapcsolat nagyon szoros volt, ezért Lora lelki állapota testi megbetegedéshez vezetett. Azt gondolva, hogy a testi betegségéből lassacskán kigyógyult, másfél évvel ezelőtt, a sok trauma, fájdalom és megrázkódtatás miatt pszichikailag betegedett meg. Azóta sem tudta feldolgozni a történteket. Ez év augusztusában depressziót állapítottak meg nála. Egy pszichiáter főorvos asszony vette őt kezelésbe havi terápia keretében. Előreláthatólag egy éves terápiára lesz szüksége. Természetesen a kezelésnek megvannak a maga költségei, úgy érzem, ez már korántsem fér bele a havi költségvetésünkbe. Csak újabb feszültséget és aggodalmat okoz számomra, és ahhoz, hogy Lorának segíteni tudjak lelki gyógyulásában, erősnek kell mutatkozzam mindenhogy. Én vagyok az egyedüli pénzkereső szűk családunkban.
Bármennyire is próbálom megoldani a mindennapi megélhetésünket, állandó nehézségekbe ütközöm, abba a helyzetbe kerülünk rendszerint, hogy a hónap második felében szinte élelmiszerre is alig jut pénzünk. A banki hitelkeretemet egyre csak növelem, de nem tudom visszafizetni.
Kérem Önöket, ha a lehetőségeik határain belül tudnak, kérem, segítsenek nekünk. Nagyon nagy szükségünk lenne most rá! A pozitív visszajelzés reményében, maradok tisztelettel: Lora anyukája”
Kérjük, ha teheted segíts munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)