A napokban beszéltünk Attila feleségével telefonon. Másnak próbált segítséget kérni a hölgy, de az is kiderült, ők maguk is érintettek. Személyesen nem ismerjük a családot, de telefonon keresztül is ‘átjött’ minden, amit átélnek most! Átjött az a végtelen szeretet, illetve aggódás, ahogy a feleség beszélt férje állapotáról, a helyzetükről, és Attila sorait olvasva is csak az a gondolat erősödött meg bennünk, hogy mindenképp segítenünk kell!
A napot az úr támogatásával kezdtük, 50.000.- Ft-ot tudtunk most azonnal kiutalni, emellett kérnénk mindenkit, aki tud, segítse célzott adományával a családot. A házaspárnak van egy gyermeke is, Attilára a feleségének és fiának is nagy szüksége van! Tudjuk, hogy pénzzel nem lehet meggyógyítani senkit, de azt is határozottan tudjuk, ahogy Attila írja, sajnos egy ilyen betegségben, egy ilyen élethelyzetben minden forintnak helye van!
Köszönjük mindenkinek, aki utal a családnak!
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Attila- Minden forintnak helye van
Csakis biztatni tudjuk Attila! Legyen, legyenek erősek! Bízunk benne pár év múlva már csak emlékként említve tudunk majd beszélni a mostani időszakról. Minden év szeptemberében szervezünk egy felnőtt tábort, egy amolyan betegtalálkozót, ahova önt-önöket is szeretettel fogjuk várni! A terveit pedig sose adja fel!
Üdvözlettel: egy korábbi sorstárs
“Kedves Alapítvány! Köszönöm a felajánlott segítséget, sajnos ilyen betegségben minden forintnak helye van. Ami a pénznél is többet jelent számomra és családom számára, az a pozitív hozzáállás és lelki támogatás, melyet Önök végeznek az Alapítványnál.
Íme az én történetem:
2021 márciusáig éltük a mindennapi életünket, mígnem egyik reggelre a nyakam egyik oldalán duzzanat jelent meg. A járványhelyzet közepén orvostól-orvosig jártunk, mígnem nagy nehezen végül a háziorvosunktól eljutottunk a területileg illetékes hematológiai osztályra, ahol eleinte B-sejtes, majd T-sejtes limfómára gyanakodtak, majd a végleges szövettani eredmény ettől sokkal bonyolultabb és súlyosabb betegséget, kevert típusú leukémiát állapított meg. Azóta túl vagyok három hosszú kezelésen, egy-egy alkalommal 35 napig tartózkodtam steril szobában. Szerintem le sem kell írnom, hogy ezalatt mit él át az ember… nemcsak a súlyos betegség és a kezelés következményeivel, hanem még a szerettei hiányával is meg kell, hogy birkózzon. De sikerült! És úgy akarom, hogy sikerüljön! Hálás szívvel gondolok a sok ismeretlen ismerősre, kollégára, barátra, akik véradásukkal segítették a gyógyulásomat.
Jelenleg csontvelő-transzplantációra várok, most folynak a vizsgálatok. Bízom abban, hogy jövő ilyenkorra már elhalványulnak a rossz élmények, hiszen terveim, terveink vannak a családommal. Mert csak így érdemes hozzáállni a gyógyuláshoz: megbékélni a betegséggel és a jövőbe tekinteni.
Valamennyi betegtársamnak kívánom, hogy találják meg a célt, amiért érdemes küzdeni, amiért érdemes meggyógyulni! Én hiszem, hogy sikerülni fog! Baráti üdvözlettel: Attila”
Kérjük, ha teheted segíts munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)