Nincs mit mellé fűzni! Dalma levele magáért beszél! Segítenünk kell! 100 darab Adhat Vonalas adomány összegét utaltuk ki a fiatal édesanyának! Mi felnőtt betegeket is támogatunk, az ilyen esetekben is van gyermeki érintettség, amikor egy kisfiú, vagy kislány anyukája-apukája a beteg. Ha nem is közvetlenül, de közvetve mindenképp! …s, hogy melyik a “jobb”, mindenki döntse el saját maga!
“Egy feleség, egy 19 hónapos kisfiú anyukájaként írok önöknek. Tökéletes családi életet éltem, amíg hosszantartó gyengeség, láz, testszerti bevérzések után egy vérvétel tavaly augusztusban kritikus eltérést mutatott. Háziorvosom aznap hívott, s a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba irányított. Még aznap este megtudtam a diagnózist, Akut Myeloid Leukémia. A kezelést azonnal el kellett kezdeni, és rögtön azt is mondták, hogy csontvelő-átültetésre lesz szükség, amit csak a Dél-pesti Centrumkórházban tudnak elvégezni. Ott épp akkor helyhiány volt, így a Semmelweis Egyetem Klinikáján kezdték meg a kezeléseket. Nagyon nehezen jöttem ki az apláziából, így a transzplantációt megsürgették, idő előtt a Szent László Kórház gyermekosztályán kaptam helyet. November közepén feküdtem be a transzplantációs boxba, lánytestvérem volt a donorom. Viszonylag hamar, december közepén hazamehettem, de sajnos karácsony előtt elkaptam egy hányás-hasmenéses Calicivírust, így épp az ünnepek alatt vissza kellett mennem a kórházba. Két hét után hazaengedtek, jelen pillanatban GVHD felmerülésében szteroid kúrán veszek részt. Most itthon a férjem ápol. A betegségem kiderültekor ő is elvesztette munkahelyét, ápolási díjat sem kap, mert “D” kategóriás rokkantságom van, és arra nem jár ilyen ellátás. A kisfiunkat is ki kellett venni a bölcsödéből, hogy ne hozzon haza semmilyen fertőzést.”
Így élnek most Dalmáék, és mellettük oly sokan az országban! …hogy szükségük van a külsős segítségre, amiért most minket kerestek, ez nem kérdés, ugye!?
A gyors segítség 500.- Ft. Adományvonalunk telefonszáma alul.
Dalmának gyógyulást kívánunk, ennyi rossz után már csak a jó, jobb dolgok jöhetnek! Ígérjük, lehetőségeink szerint még fogunk segíteni! Hosszú az út, de már látszik az alagút végén a fény! 
Nagyon sokan összefogtatok Dalmáért, a fél város, ahol lakik, és rengeteg ismerős, a hölgy hálás köszönetét szeretnénk ezúton is közvetíteni a támogatók felé, 1.587.875.- Ft támogatást kapott Tőletek a beteg. Ez hosszú-hosszú ideig nagy segítség lesz neki a mindennapokban! 
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)