Ismét egy új család, akik most kerültek a látókörünkbe. Kálváriájuk már a 9 éves Zoltán leukémiájának diagnosztizálása előtt kezdődött. Mi most nyilván a rosszindulatú vérképzőszervi érintettség miatt tudtuk támogatni őket. 

2021 szilvesztere előtt pár nappal indultak megpróbáltatásaik, leégett a lakás/házrész, ahol éltek. Így fogalmazott az édesanya, “a jelenlegi tartózkodási helyünkön kigyulladt a szobai helység, az egész lakórész felújításra szorult.” A kérelem mellé csatolt levélből az is kiderül, hogy ugyan nehezen, de segítséggel sikerült újra lakhatóvá tenni ‘ideiglenes otthonukat’.

Szokták mondani, hogy csak egészség legyen, a többit megoldjuk, de a levél további tartalmát megismerve derült fény rá, hogy a család négy gyermeke közül hárman is különböző betegségekben szenvednek.

“A kezdeti sokk után idén májusban megkezdődött a kemoterápia. Folyamatosan vele vagyok a kórházban, a kezelések egyre hosszabbak, és fizikailag-lelkileg is egyre jobban megviselők. Jelenleg a második blokknál járunk.
Családunkban a szerepek teljesen felcserélődtek, az otthoni feladatokat édesapjuk látja el, emiatt a főállású munkahelyét is ott kellett hagynia. Törekedünk egy saját családi otthon kialakítására.
Életünkben állandó a bizonytalanság, Zoltán egészségügyi állapota, rossz anyagi helyzetünk és a lakhatás problémája miatt is. Ezért kérjük, támogassák gyermekem gyógyulását, bármilyen segítséget szívesen fogadunk rossz anyagi helyzetünk miatt!”- zárja sorait az anyuka!

Megkaptuk a támogatáshoz szükséges orvosi és egyéb más dokumentumokat pénteken, s ma már ment is a támogatás részükre.
Teljes remissziót, gyógyulást kívánunk mielőbb! Reméljük azt is, hogy a lakhatási körülmények tudnak realizálódni, s a kezelések után szó szerint ‘HAZA’ tud hazamenni a beteg!

Köszönjük Mindenkinek, aki segíti munkánk! Az összefogás a kulcs! Tudjuk, hogy mindenkinek nehéz, de ha havonta 1000.- Ft-tal tudsz segíteni, már előrébb vagyunk a segítségnyújtás terén!

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)