A Délpesti-Centrumkórházból jött pár hete a kérelem, Natasa alapbetegsége rosszindulatú vérképzőszervi eredetű, így szinte azonnal tudtuk támogatni a frissen transzplantált kislányt. Most ment a család részére a második utalás. Az MDS-t másnéven a leukémia előszobájának is nevezik, de most ez esetben mutáció nélkül sor kerülhetett az átültetésre.
Még a Démétér Házban gyógyulgat Natasa, de mivel a donor sejtek szépen beépültek, így hamarosan hazamehetnek, tudtuk ma meg az édesanyától. Nem egyszerű a család helyzete, Natasa mellett a három hónapos testvérkével is rendszeresen kórházba kell járniuk. Nem mozgatja a pici baba a kezét. Innen is szorítunk, hogy minden rendben legyen mindkét gyermeknél!
Az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítását támogattuk Natasáék esetében, ami létfontosságú egy immmunszupresszált beteg esetében.
Történetük az anyuka tollából:
“A 2 éves kislányomnál idén júniusban Myelodysplasiás Szindrómát diagnosztizáltak és csontvelő-transzplantáción esett át a Délpesti-Centrumkórházban.
Férjem pár hónappal ezelőtt elvesztette munkáját, én a kisfiammal voltam akkor utolsó hónapos várandós, így férjem tartózkodott Natasa mellett. Sajnos a szülés problémás volt, a baba beszorult a szülőcsatornába, minden nap kezelésre kell most őt vinnem a Margit Kórházba. GYES-ből és családi pótlékból élünk, kilátástalan anyagilag a helyzetünk, tervezni munka, kereset nélkül nehéz. Fentieket mérlegelve kérem a tisztelt Alapítvány támogatását!”

 

Kérjük, ha teheted segíts munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)