Nyár van nyár…de a betegség ebben az időszakban sem vonul vissza a frontvonal mögé, sajnos támad! Boglárkának pár napja derült ki leukémiája, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika szociális munkásától azon nyomban kapta az információt a család, hogy anyagi segítségért fordulhat hozzánk.
A prognózis jó, már amennyire egy leukémia diagnosztizálása ‘jó’ lehet, előreláthatólag transzplantációra nem lesz szükség, a kemoterápiás protokoll célra fog vezetni. Ez hónapokba fog telni, de el fog jönni a teljes gyógyulás! Nekünk ezekben a hónapokban az a dolgunk, hogy a betegek mellett legyünk, a családoknak pedig az, -nézzétek csak, Boglárka anyukája milyen jól megfogalmazta-, hogy ebben a helyzetben bármilyen anyagi támogatást el kell fogadniuk.

…és figyeljétek ezt a gondolat futtatást…ez már a miénk…mi egy lánc, egy láncolat középső láncszeme vagyunk. A családjainknak el kell fogadni támogatásunkat, nekünk adni kell nekik, DE mindemellett, nekünk is el kell fogadnunk a Ti segítségetek, hisz csakis úgy tudunk adni, ha van miből! Ha belegondoltok, igazat adtok!
Na de hagyjuk is ezt, aki szeretne és tud, Ő eddig is segített, ezután is fog, aki nem, s nem hisz az Alapítvány ‘intézményében’, Ő ezután sem fog bízni! Ha mégis, az alábbi csatornákon segíthetitek a leukémiás betegeket.

Bogi édesanyja levelét megkapva, azonnal léptünk:
“Tisztelt Alapítvány! Gyermekem másfél hete kapta meg a leukémia diagnózisát. Az első sokkon már nagyjából túl van a család, mindenben támogatjuk a gyógyulását, mellette állunk.
Sajnos a betegség kapcsán sok váratlan  kiadás merült fel. Nagycsaládosok vagyunk, a két kisebb ikergyermekem szeptembertől nyolcadik osztályos lesz. A férjem vállalkozó, így az ő jövedelmére fixen nem tudunk számítani. Amit a férjem és én tudunk, megteszünk, előteremtünk, megoldunk erőn felül, hogy Bogi ne érezze hiányát semminek.
Ebben a helyzetben bármilyen anyagi támogatást el kell fogadnunk.”

Vis maior 50.000.- Ft-ot utaltunk ki azonnal a családnak, és biztosítottuk róla őket, két hónap múlva ugyanígy fogunk tenni, -ez ami biztos-, és ha lehetőségeink engedni fogják, remélhetőleg nem az lesz az utolsó utalásunk részükre! Ezt az adományok fogják leginkább befolyásolni. Boglárkáé ebben az évben a 189. támogatásunk.

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.