A hétvégén tudtuk meg, hogy Viktorkáék tűzifa nélkül vannak. Itt a nyirkos-hideg idő, segítenünk kell tűzifa vásárlásban a családnak! Az édesanya egyedül nevel két gyermeket, saját erőből nem tudott félretenni a téli tüzelőre, hogy is tudott volna, mikor ápolási segélyből próbálja fenntartani a családot. Kérjük, aki teheti segítsen nekünk célzott adományával megteremteni Viktorkáéknál az otthon melegét! Minden picivel több fa jut a vidéki házikó kamrájába.
A fotó egy kontrollvizsgálat alkalmával készült. Doktornénik közt a bátor nagyfiú.
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Viktoréknak tűzifa
Ha Viktort látjuk, mindig az a balszerencsés eset jut az eszünkbe, mikor a portja mellett a citosztatikum a szövetekbe került…olyan, s akkora sebet soha életünkben nem láttunk. Rövid történetük az édesanyja tollából:
“2018 áprilisában kiderült, hogy a kisfiam leukémiás beteg. Az egy év kemoterápiás kezelés rengeteg problémával járt. (Háromszor hasnyálmirigy gyulladásunk volt, majd a port mellett a szövetekbe folyt a “piros kemó”, ami kimarta Viktor bőrét-húsát, mire észrevették hatalmas fekélyes seb tátongott a kulcscsontja alatt, közben E-coli fertőzésen is átesett…, szóval volt szerencsétlen balesetekből-esetekből részünk bőven. Egy évvel később elkezdtünk gyógytornára járni az ataxiás járása miatt. Ez szerencsére rendbe jött. Tavaly óta logopédiára is mennünk kell, mellette fejlesztő tornára, amely még a mai napig folytatódik, mert le vagyunk maradva. Egyedül nevelem a két fiamat, ápolási segélyből élünk. Szeretném kérni, amennyiben tudnak tűzifa vásárlásban segítsenek nekünk! Nagyon szépen köszönöm!”
Bízunk benne többen mellénk álltok, szeretnénk legalább két erdei köbméter tűzifát vásárolni a családnak! Köszönjük a megosztásokat!
Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)