Ártatlanok, édesek, ők a jövő! Bárcsak egyetlen pici gyermek sem lenne soha beteg! 

A közelmúltban sikeresen egyeztettünk az Őrzők-kel a II. számú Gyermekklinikán, így közvetítésükkel már a legeslegelső perctől fogva tudnak az új betegek rólunk, már az első kivizsgálás után, mikor kiderül az alapbetegség típusa, tudják, ha az vérképzőszervi eredetű, úgy tudnak anyagi támogatási igényt benyújtani hozzánk.
Országos szinten támogatjuk a leukémiás, rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeket, így az összes hematológiai centrummal a legintenzívebb kapcsolatot próbáljuk kialakítani, ápolni.

Most egy csoda aranyos kislány, Léna Liza anyukájától kaptuk az alábbi kérelmet, és a legnagyobb igyekezettel próbáltunk azonnal lépni. Szívfacsaró az Ő történetük is.
Tőmondatokban…Megszületik az ember első gyermeke. Alig várja a család, hogy meg tudja ünnepelni az első-a második születésnapot. Az első még nem annyira “teljes egész”, mert egy egyéves picuri még nem feltétlen tudja, mi az a születésnap, de a második már olyan, amikor azt a gyerkőc is nagyon várja. Nos, e jeles nap előtt egy nappal derült ki Léna betegsége. Nem kell szülőnek lenni hozzá, az ember szíve megszakad!
Lénáéknál most az anyuka otthon a pár hetes kistestvérrel, az apuka pedig kórházban kislányával. Amikor csak tud, anya-pici baba autóba ül, és mennek látogatóba, a nagyobbik gyermekhez, a férjhez, a pici szemszögéből a nővéréhez, s apuhoz.

Azért kérte anyuka a segítségünk, hogy minél többet tudjanak együtt lenni a 130 km-re lévő családtagokkal. Nem volt kérdés, támogattuk ezeket az utakat azonnal!
Most nagyságrendileg öt ilyen alkalom üzemanyagköltségét utaltuk ki a család részére. Aki szeretne, most is tud célzott támogatást küldeni. Minden betegünknél adott eme lehetőség. Utalási adatok alul.

“Tisztelt Alapítvány! Kislányunknál, Lénànál a 2. szülinapja előtti napon Acut Lymphoid Leukaemia-t diagnosztizáltak. Aznap a győri kórhàzban aludt már a férjemmel, másnap a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára szállították őket, ahol azóta is kezelik Lénàt. Léna nagyon jókedvű azóta is, hősiesen viseli a sok vizsgálatot. Én a kistesójával vagyok itthon, aki 6 hetes. Szeretnénk minél több időt együtt tölteni, ezért amilyen gyakran csak tehetjük utazunk Budapestre a picivel. Az útiköltség kiadásait szeretnénk fedezni az esetleges támogatásukból.”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)