Biankánál, ennél az édes kicsi lánynál egy bölcsődei rutinvizsgálat alkalmával derült ki, hogy leukémiás. Még nincs két és fél éves! Pár napja jött a kérelem, próbáltunk azonnal lépni ügyükben.

Ezen az ominózus bölcsődei vizsgálaton jelezte a szülők felé a vizsgálatot végző orvos, hogy meg van nagyobbodva a kislány pajzsmirigye, mindenképp javasolna egy laborvizsgálatot, amit mielőbb meg kellene ejteni. Azonnal intézkedtek a szülők, április közepére kaptak időpontot egy vérvételre. Még aznap délután hívta őket a háziorvos, hogy nagyon rossz lett az eredmény, s azonnal induljanak Budapestre a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára, mert már várják őket. Itt került végül diagnosztizálásra a gyerekeknél egyik legsűrűbben előforduló Akut Lymphoid Leukaemia.

Bius azóta a kórházban van édesapjával, s elindultak a kezelések! Próbálnak felocsúdni ebből a hirtelen sokkból, ami most érte őket, s felvenni a harcot. Bianka napok alatt belopta magát az ápolók és az orvosok szívébe, mindenki “kis hercegnőnek” szólítja, tudtuk meg az édesapától.

A teljes család le van sújtva, egyik részről a világ legnagyobb örömét élik át, másik részről pedig ezzel a szörnyű helyzettel kell szembenézniük.

“Feleségem a szíve alatt hordozza Biuska kisöccsét, a harmadik kis manónkat.”- írja az édesapa levelében, amit a múlt hét közepén kaptunk tőle. “Minden nap eljön hozzánk Budapestre meglátogatni a kis Angyalkáját.”- folytatta.
Szív összeszorul, szem “bepárásodik”, nincs mit ezekhez a sorokhoz hozzá tenni! 

Írja továbbá az édesapa, hogy szerencsére munkáltatói nagyon pozitívan állnak a helyzethez, Ők is támogatják a családjukat mindenben, és ez jó!

A kezelések jó irányba tartanak, a lehető legjobb kezekben van a kislány, szorítunk, megy a drukk, hogy komolyabb mellékhatások/szövődmények nélkül túl legyen a kis hercegnő a kemoterápiás kezeléseken!

Az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítását támogattuk Bianka esetében. A szülők még ki szeretnék cserélni a kislány szobájában a bútorokat, az ágyát.

 

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk! Három csatorna is a rendelkezésedre áll:
1.: Utalás a saját netbankodból
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért
11743002-20194468-00000000

2.: Bankkártyás adomány küldése

Telefonszám: 13600
Hívás után a 41-es kódot szükséges megadni
(1 hívás = 500.- Ft adomány)