Nehéz a sorsunk? Igen, mondhatjuk! Forróság, kánikula van, nincs is kedvem…boltba kell menni, de még ezt is, azt is meg kellene csinálni…ismerősen csengő szavak, ugye?

Bárcsak Anasztáziának is csupán ez lenne a legnagyobb gondja!
Egy leukémiával való harc, az mégiscsak egy leukémiával való harc! Fiatalon, 20 évesen! Ha mindezt család nélkül kell megcsinalni, túlélni, az azért még egy hatalmas teher/feladat!

Mélyen megérintenek minket Anasztázia sorai! Hirtelen 50.000.- Ft támogatást tudtunk kiutalni a fiatal hölgynek, de ez semmi ahhoz képest, ami kellene!
Sajnos, a tavalyi nekünk felajánlott adó 1% forintok elfogytak a napokban, és még messze az idő, hogy megkapjuk az idei felajánlott 1%-ot…kérdés, egyáltalán mekkora összeg lesz egyáltalán…!!!

KÉRJÜK SEGÍTSD MUNKÁNK, HOGY OTT TUDJUNK LENNI ANASZTÁZIA MELLETT

“2023 novemberében derült ki, hogy heveny lymphoblastos leukémiám van. A kemoterápiás kezelések rögtön elkezdődtek a SOTE-n, idén júniusban csontvelő-átültetésen estem át a Dél-pesti Centrumkórház Gyermek Hematológia és Őssejttranszplantációs Osztályán. Jelenleg is itt fekszem.

15 évesen kerültem a gyermekvédelmi ellátásba nagymamám betegsége miatt. Saját szobára, saját mosdóra lenne szükségem a betegségem miatt, amit az otthon nem tud biztosítani. Az utógondozói otthonba jelenleg nyolcan lakunk. Családom megmaradt tagjaival nem tartom a kapcsolatot. Segítségükre nem számíthatok.
Az összes jövedelmem a rokkantsági járadék, és a családi pótlék. Egy ideig még maradhatok a kórház területén, de a teljes gyógyulásig, körülbelül 1-1,5 évig nem. Egyelőre kilátástalan, hogy segítség nélkül hogyan tudnám megoldani.”

Kérjük, ha teheted segítsd munkánk!
1: UTALÁS SAJÁT NETBANKODBÓL:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
2: GYORS BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY:
Link a bankkártyás adományozáshoz ide kattintva érhető el
3: ADOMÁNY SMS, MELLYEL 500.- FT-TAL SEGÍTESZ:
Telefonszám: 13600
Az üzenet szöveges részébe csupán ez kerüljön: 41

4: ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS (január 01-május 20. között aktuális)

Adószámunk: 18142842-1-14
Link a felajánláshoz: ide kattintva érhető el
KÖSZÖNJÜK MINDEN BETEG NEVÉBEN A SEGÍTSÉGET!
Facebook oldalukat ide kattintva találod.