AZ ADÓ 1% FELAJÁNLÁSI IDŐSZAK IDÉN VÉGET ÉRT MÁJUS 21-ÉN.

LEGKÖZELEBB 2025 JANUÁRJÁTÓL LEHET ÉLNI A LEHETŐSÉGGEL.

Addig is több csatorna a rendelkezésedre áll, a „MEGNÉZEM” gombra kattintva máris láthatod a lehetőségeket, miként segítheted a leukémiás betegeket.

Még eddig ajánlhatod fel:

Leukémiás betegeknek segítesz, ráadásul kiadás nélkül,

adó 1% felajánlásoddal! 

Adó 1% felajánlásoddal közvetlen segítséget tudunk nyújtani a leukémiával küzdő betegeknek, az érintett családoknak.
Betegeink gyógyulása, gyógyulási életkörülményeik minősége nagy mértékben függ attól, mennyi adó 1% felajánlást kapunk!
MENTSÜNK EGYÜTT ÉLETET,
Neked pár perc a felajánlás, akár az otthon kényelméből, vagy épp munkába menet a buszon, bárhol mikor a telefonod a kezedben, az érintetteknek az életük a tét! Katt ide
ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14

ADÓ 1%:

felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Adószámunk:

18142842-1-14

Név (Ezt igazából beilleszti a rendszer magától, ha beírod az adószámunk.):

Tegyünk A Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

ADÓ +1%:

A felajánlásához, ami az egyházaké, technikai számot fog kérni a felület.

A plusz 1%-ot nekünk nem, csak valamely egyháznak, vagy a Nemzeti tehetségprogramnak tudod felajánlani. Ha tavaly rendelkeztél egy általad kiválasztott egyház részére, és idén is nekik adnád a +1%-od, hagyd üresen a plusz 1% rubrikát. A technikai számokat ide kattintva tudod megnézni.

Miért rendelkezz az adód 1%-áról?

Mert az adó 1%-od felajánlásával úgy segítesz, hogy az Neked egyetlen plusz filléredbe sem kerül! Ráadásul csupán cirka 3 perc a nyilatkozat beadása! Ha nem teszel nyilatkozatot, akkor ez a pénz elvész!
Manapság már nem lehet egyetlen forintot sem eldobni, ha ebben egyetértünk, rendelkezz a Te pénzed felől! 

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

forinttal támogattuk a leukémiás betegeket mióta létezünk

esetben támogattuk eddig az érintett családokat 2024-ben

forint közvetlen támogatást utaltunk ki idén

Dönts az 1%-odról!

Neked kell rendelkezned akkor is, ha a NAV, vagy a MUNKÁLTATÓD készíti az adóbevallásod!

Már várja a NAV mindenkitől a nyilatkozatot, Tőled is! 

Hasonlóan a korábbi évekhez, idén is sokaknak megkönnyíti az életét, s elkészíti adóbevallását a NAV. Viszont, az adó 1% felől mindenkinek személy szerint saját magának KELL RENDELKEZNIE! Ez független a bevallástól, célszerű mielőbb megtenni, NE MARADJON EL!!

ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14

Csupán az adószámunkra lesz szükséged. Ha most kimásolod, a Rendelkezem gombra kattintás után csak be kell illeszd! Nagyjából 3 perc a teljes művelet. Kattints a Rendelkezem gombra, majd ügyfélkapus bejelentkezés után ott is vagy a felületen.

Hogyan tudsz rendelkezni az adód 1%-áról?

Ügyfélkapun keresztül

Készítettünk Neked segítségként a felajánlás menetéről egy videós segítséget, kattints ide a videó megtekintéséhez.

1. Először is keresd fel a NAV e-SZJA oldalát itt.

2. Kattints az oldal jobb felén a BELÉPÉS gombra.

3. Kattints az ÜGYFÉLKAPU gombra, s add meg a belépéshez szükséges adataid.

4. Bejelentkezés után megjelenik az adóbevallás ellenőrzésére és az adó 1+1 százalékos nyilatkozat leadására szolgáló felület. Kattints a jobb oldalon lévő, lila hátterű NYILATKOZOM gombra, s onnantól kezdve már mindent egyértelműen látni fogsz.

5. ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14 Ha még nincs ügyfélkapud, de szeretnél, itt tudsz regisztrálni.

(Amennyiben a plusz 1%-odról is szeretnél rendelkezni, amit a Nemzeti Tehetségprogram feladataira ajánlhatsz fel, vagy valamely egyháznak, úgy a hozzájuk tartozó technikai számokat innen tudod letölteni.)

Papíralapon személyesen

1. Nyomtasd ki rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.
2. Tedd borítékba, s vidd be személyesen a lakóhelyed szerinti illetékes NAV hivatalba!
A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték leragasztása után a hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztáson! Csakis így érvényes a rendelkezés!
Fontos!
Ha a technikai számot nem töltöd ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozatod, csak ebben az esetben a plusz 1%-od nem kapja meg egy egyház sem! Amennyiben kitöltöd az alsó négy rubrikát, úgy rendelkezel a plusz 1%-odról is, amit egyházaknak ajánlhatsz fel! A plusz 1% nem lehet a miénk! 

Ügyfélkapun keresztül történő felajánlás

Készítettünk Neked segítségként a felajánlás menetéről egy videós segítséget.

Megmutatjuk,

mire használjuk az 1%-od.

Átláthatóan!

Leukémiás, csontvelő-transzplantált betegeket támogatunk az adó 1% forintokból! Ott vagyunk a beteg mellett a diagnosztizálás pillanataitól, az aktív kemoterápiás kezelések idején, de ugyanúgy a rehabilitációs időszakban. 

Emellett táboroztatunk, transzplantos konzultációs napokat szervezünk. 

Segíts most adó 1 százalékoddal megmenteni egy beteg embertársunk! 

Beszámolóink az 1% felhasználásáról:

 Dokumentumok 

 

 

 

Őssejt donáció

Hogyan tudsz még segíteni?

Jelentkezz csontvelő donornak!

Te véradó vagy? Arra gondoltál már, hogy jelentkezz csontvelő-donornak is? Hallottál a dolog fontosságáról, ismered az eljárást, vagy szeretnél róla többet tudni? Jó helyen jársz!

Legyél véradó!

A segítségnek számos formája van! Mindenekelőtt kérünk, légy rendszeres véradó! A leukémia kezelésére használt gyógyszerek a csontvelő működését gátolják, így a kezelés során a vérsejteket, amelyek a csontvelőben termelődnének, folyamatosan pótolni kell. A gyógyulás hosszú hónapokig tart, ez idő alatt a betegnek rendszeresen szüksége van vérkészítményekre.

Magán adományokkal

Átutalással, tárgyi adományokkal, csekk befizetéssel, adományvonalon keresztül, Facebook kampányaink népszerűsítésével. Bárhogyan, bármikor, bárhol. Köszönjük neked!

Céges adományokkal

Cégként átutalással, online adományozással vagy tárgyi adományokkal. 

Az adományokról az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk lévén igazolást adunk, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehettek igénybe.

Mi az a leukémia?

A leukémia (fehérvérűség) a rosszindulatú rákos megbetegedések azon formája, amely a vérképző sejtekből indul ki. A leukémia a csontvelőben lévő éretlen és érettebb vérképző sejtek szabályozás alól kiszabadult, féktelen szaporodásának eredménye. A felszaporodott sejtek amellett, hogy kitöltik a csontvelőt, többnyire a vérpályába is belépnek és a perifériás vérkeringésben is tömegesen megjelennek.

Sikertörténetek, támogatások

Olvasd el a történeteket, és cselekedj most! Napi hírek Facebook oldalunkon.

BAJZÁT KRISZTIÁN

BAJZÁT KRISZTIÁN

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány elnöke

“Bajzát Krisztián vagyok, egy csontvelőtranszplantált negyvenes éveiben járó fiatalember, a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke.
Hosszú út vezetett idáig, mely nagyon göröngyös, tele hullámvölgyekkel, dombokkal, lejtőkkel. 2005-ben diagnosztizálták betegségem, 2007-ben volt a csontvelő-transzplantáció, majd jött az évekig tartó harc a szövődmények, a GVHD ellen. Hosszú-hosszú 5 év volt a gyógyulás. 
A Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány nem hiába jött létre! Én a nevem, az arcom, a teljes énem adom hozzá, 0-24 óráig, mindig, bármikor…ameddig élek!
Aki szeretné segíteni munkánkat, hogy minél több betegnek tudjunk ezáltal mi is segíteni, kérjük éljen a lehetőséggel! Minden, a betegeinkhez vezető csatornát itt megtaláltok.”
B. Vajk

B. Vajk

17 éves

Vajkot 2013 óta ismerjük, ekkor került a látókörünkbe az anno 6 éves kisfiú, akinél akut leukémiát diagnosztizáltak. Onnantól kezdve élet-halál harcot vívott a család! Többször támogattuk őket, emlékszünk volt időszak, amikor még gépi lélegeztetésre is szorult Vajk. A kisfiúból azóta nagyfiú lett, egy fess fiatalember, aki szerencsére jó egészségnek örvend! A fotó akkor készült, amikor kézhezkapta a támogatásunkból vásárolt új iskolatáska-tolltartó-tornazsák szettjét! Jordan-Jordan-Jordan, ha jól látjuk kosárlabdás lesz a gyerek!
Arra tessék ám majd kérjük figyelni, ilyen szép táskába jó jegyek is dukálnak! Vigyázz magadra nagyfiú, találkozunk jövőre is az alapítványos táborban! Kíváncsian fogjuk várni, s hallgatni, milyen iskolai csínyekről, élményekről fogsz beszámolni! 

Csatlakozz facebook közösségünkhöz! 

Mindent naprakészen látsz rólunk!

CSELEKEDJ MOST!

Adó 1%-od felajánlása mellett van lehetőséged azonnal cselekedni is!

A NAGY HARCOKAT SOKSZOR KISGYEREKEK VÍVJÁK!

A nagy harcokat sokszor kisgyerekek vívják, nekünk felnőtteknek pedig az a dolgunk, hogy segítsük őket a leukémiával való küzdelemben, hogy egyszer ők is egészséges anyukák, apukák, nagyszülők lehessenek!

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány