Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

tevékenységünk

Sokszor elveszel az útvesztőben? Szívesen segítenél, de nem tudod, hogy a megannyi alapítvány közül hol kerül oda az a pici amit adni tudsz, ahová Te azt szánod?

Rajtunk keresztül a leukémiás, csontvelő-transzplantált, vagy más rosszindulatú vérképzőszervi csoportba tartozó betegeket tudsz támogatni! Most aktuális, mindenféle kiadás nélkül segíthetsz adód 1%-ának felajánlásával! A határidő május 20, az ADÓSZÁM: 18142842-1-14

Hogy miben vagyunk mások, mint a többi "leukémiás" alapítvány?

Mi a gyermekek mellett a felnőtt betegeknek is segítséget nyújtunk! Nem kórházakat, nem közintézményeket támogatunk, hanem közvetlenül a beteget segítjük! Alapítványunk elnöke saját maga is egy korábbi leukémiás, csontvelő-transzplantált beteg, így nagyon is jól tudjuk, hogy min mennek keresztül az érintettek, és azt is, hogy milyen nagy szükségük van a "külsős", azaz a mi segítségünkre a családoknak, míg életük nagy harcát vívják ezzel az alattomos kórral szemben! Mi ott vagyunk a beteg mellett egészen a diagnosztizálástól, az aktív kezelések, de a rehabilitációjuk idején is!

Hogy miért van szükség a segítségünkre?

Betegeink mindegyike hosszas hónapokat tölt kórházban, szövődmény esetén nem ritka, hogy ez egy évre, akár évekre is kiterjed! Gyermek beteg esetén valamely szülő mindig a beteg gyermeke mellett van, így kiesik a munkából, felnőtt beteg esetén pedig maga az érintett munkaképtelen, így a család anyagi helyzete, az addigi biztonság teljesen felborul. Egy hirtelen jött betegség, az ezzel járó hirtelen megváltozott élethelyzet bizony képes felborítani, romba dönteni egy addig stabil egzisztenciát!

Eszter (1)

Joggal jön a következő kérdés, hogy miben is segítünk mi a családoknak!

A családoknak pénzbeli, és tárgyi támogatást nyújtunk! Elsődleges cél az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása, hogy a beteg a kemoterápiás kezelésekről, netán transzplantációjáról hazaérkezve ne kapjon el semmilyen fertőzést, ami különböző infekciót okozhat, ismételt kórházi kezelést igényelve. Sajnos többször szembesültünk már azzal a ténnyel, hogy a beteg a sikeres transzplantációról hazaérkezve otthon a nem megfelelő higiénés körülmények miatt elkapott egy fertőzést, ami miatt visszakerült az osztályra, majd később hiába az orvosi beavatkozásnak, a beteg halálát követelte! Az Ő immuncsökkent állapotukban nagyon fontos a higiénés szabályok megléte, azok betartása szó szerint életmentő lehet! Ezeket az elkerülhető haláleseteket szeretnénk csökkenteni, lehetőség szerint lenullázni.

Mindemellett bármi másban is számíthatnak ránk betegeink, ami a beteg gyógyulását, felépülését szolgálja, elősegíti! Több esetben mindennapi problémákkal küszködnek a családok, a fent leírt okok miatt, (hirtelen a két keresetből az egyik kiesik, vagy épp az egyetlen kereset, ami létezik), így bevált, és sokak által igényelt támogatási forma az élelmiszer és fertőtlenítőszer vásárláshoz nyújtott segítség, télen a hideg beállta után a tűzifa vásárlás, hogy a betegnek tudjuk biztosítani az otthon melegét, több betegünknek a rezsiszámlák kifizetésében szükséges a külsős segítség, a megfelelő meleg ruházati cikk megvásárlása is sokaknál önerőből teljesíthetetlen. Mindemellett segítünk az utazási költségekben, rendszerint kapunk olyan kérelmeket, ahol valamilyen kis/nagy háztartási eszköz beszerzésére kérnek segítséget...épp elromlott, tönkrement, már kora, s állapota miatt használhatatlanná vált egy porszívó, egy mosógép, vagy épp egy hűtőszekrény, higiéniai állapota miatt cserére szorul a beteg közvetlen környezetében az általa használt ágy, ...lehetne sorolni! Ez mind-mind a megfelelő higiéniához hozzátartozik, s a beteg biztonságos gyógyulását szolgálja, így alapítói okiratunknál fogva segítenünk kell, és segítünk is az ilyen esetekben! Nyaranta táboroztatunk, ha van rá elkülöníthető keretünk gyerkőceinknek gyermeknapot, Mikulás napot szervezünk, iskolakezdés idején ősszel rendszerint tanszer csomagot vásárolunk az iskoláskorú betegeinknek. Magántanulóinknak, akik a kezelések miatt nem mehetnek iskolába laptopot biztosítunk. Ezek mind fontos dolgok, hisszük és valljuk, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is! A tanulás, tanítás kérdése pedig egyértelmű, nélkülözhetetlen! Átadásainkat abban az esetben, ha ehhez a támogatott beteg hozzájárul, és erről írásban nyilatkozik, tudjuk kommunikálni. Több Sikertortenet Button is olvashatsz oldalunkon, részletekért kattints a nyilra!

Nagyjából átfogó képet kaptál munkánkról, s ha eddig eljutottál, akkor minden bizonnyal érdekelt is tevékenységünk! Esetleg szeretnéd segíteni, támogatni Te magad is ezt a munkát? Rajtunk keresztül az érintett családokat? Azt tudtad, hogy mindenféle pénzkiadás nélkül is tudsz segíteni!? Igen, mindenféle anyagias ráfordítás nélkül is segítheted betegeinket! Mutatjuk hogyan!

Alapítványunk közhasznú, így élhetsz a lehetőséggel, hogy év elejétől egészen május 20-ig bármikor felajánlhatod adód 1%-át a leukémiás betegeknek! Ne feledd, rajtunk keresztül azt valóban egy érintett kislány, vagy kisfiú kapja, avagy épp egy beteg édesanya, vagy apuka! ...és, hogy mennyire fontos ez? NAGYON! Hisz ezekben a családokban is van gyermeki érintettség! A betegséggel küzdő szülők ugyanis még bizony fel szeretnék nevelni csemetéiket, s a szóban forgó gyerekeknek sem mindegy, hogy anyával és apával, vagy épp nélkülük kell felnőjenek! Szóval ha teheted segítsd munkánk adód 1%-ának felajánlásával! Mindössze 10 percedbe kerül ez a művelet! Kérünk szakíts 10 percet erre, majd kövesd figyelemmel munkánk! Jó érzés lesz tudni, hogy ezentúl gyerkőceink mosolyában Te magad is benne vagy! Ha nem ismered az adó 1% felajánlás menetét, az alábbi képre kattintva egy olyan oldalra kerülsz, 👇 ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalálsz!

1 728X90 2

Ha ismered a felajánlás menetét, és elektronikus úton ajánlod fel az 1%-od, akkor csak az adószámunkra lesz szükséged: 18142842-1-14

Ha papírformátumban szeretnéd beadni a NAV-hoz a rendelkezésed, nyilatkozatunkért Most Button kattints a nyilra, s már nyomtathatod is a dokumentumot!

 Úgy érzed, hogy van olyan fontos a munkánk, hogy kis anyagi ráfordítással is segítenél?

Ezt négyféleképpen is megteheted! Ne feledd, minden esetben Te határozod meg adományod nagyságát, és tudd, mi minden icipici adománynak is örülünk! Ne frusztráljon egyáltalán, ha csak pár száz, vagy ezer forinttal tudsz segíteni!

Adományvonalunk:

Telefonszám: 13600
Ide kell elküldeni egy üzenetben csupán ennyit: 41
(1 SMS = 500.- Ft támogatás betegeinknek)

Utalás:

OTP Bank:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért, és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

Külföldről való utalásnál a következő adatokra lesz szükség:

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

IBAN: HU81 1174 3002 2019 4468 0000 0000

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

Magnet Bank:

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

16200106-11574312-00000000

Külföldről való utalásnál a következő adatokra lesz szükség:

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

IBAN: HU81 1620 0106 1157 4312

BIC (SWIFT) KÓD: HBWEHUHB

Online bankkártyás adományozás:

Pár kattintással egy biztonságos online banki felületen keresztül útba indíthatod adományod! Ha kártya a kézben, kattints a képre 👇

1 728X90 3

Tárgyi adomány személyes átadása:

Mi a személyes kapcsolatok híve vagyunk! Ha szívesen segítenél valamilyen tárgyi adománnyal, kérünk keress minket elérhetőségeinken, beszéljünk róla, hogy mire van épp szüksége a családoknak, és ha részedről az kivitelezhető, szívesen összehozunk egy személyes találkozót! Add át Te magad ajándékod! Az ilyen találkozók mindig nagyon meghittek, szinte érezhető a levegőben a szeretet az egyik, és a másik oldalról is! Ha szívesen kipróbálnád, keress bátran, s bizalommal minket! Egy dolog ami nagyon fontos, kérünk csakis új termékben gondolkodj! Ez lehet akár egy pár száz forintos játék is, de mindenképp új termék legyen!

Keress minket! Munkatársaink:

A Kuratorium

E-mail címünk 👇

info@tegyunkleukemia.hu

(Kérjük leveledben adj meg egy telefonos elérhetőséget, amin fel tudjuk veled venni a kapcsolatot! Köszönjük!)

Telefon 👇

+36204814923

FIGYELEM! CÉGES TÁMOGATÁS ESETÉN ADOMÁNYIGAZOLÁST ÁLLÍTUNK KI AZ ADOMÁNY ÉRTÉKÉRŐL, -LEGYEN SZÓ PÉNZBELI, VAGY TÁRGYI ADOMÁNYOZÁSRÓL EGYARÁNT-, AMIVEL ADÓKEDVEZMÉNY VEHETŐ IGÉNYBE!

KÖVESS MINKET A FACEBOOK-ON IS!

Minden megosztás fontos!

Facebook

9 ÉV, TÖBB SZÁZ CSALÁD, 60 M FT ÁTADÁS!

AZ ÉRDEM A TIÉTEK! KÖSZÖNJÜK BETEGEINK NEVÉBEN IS!