Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zsomborék mellett egy 'átlagember' problémája eltörpül

Ismét rádöbbentünk, hogy a mi (átlagember) ‘kis’ problémánk igazából nem is probléma! Ugye a Tiéd is elvész, ha belegondolsz Zsomborék helyzetébe?! (Alább az özvegy édesapa levele.)
Ismét egy szívfacsaró történet, ismét egy nyomatékos tanúságtétel, mennyire szükséges a családtámogató munkánk!
Ha teheted, kérjük támogasd céljaink:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Tisztelt Apuka! Ígérjük, a main kívül segítünk még ebben az évben! Nagyon-nagyon szorítunk Zsombornak, az egész családnak, ebben az amúgy is szomorú élethelyzetben❣️
“Támogatási kérelemmel fordulok az Alapítvány Kuratóriumához gyermekem Zsombor betegsége miatt.
Decemberben életünk egyik legnehezebb időszakát éltük meg, közlekedési balesetben elveszítettem a feleségem, két kiskorú gyermekem édesanyját. Zsombor 11 éves, nővére középiskolás. Még magunkhoz sem tértünk, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy fiam betegsége miatt újabb rémálom kezdődött el számunkra.
P Zsombor
Június elején kiütésekhez hasonló, tűszerű bevérzések jelentek meg Zsombor karján, a vérvételt követően azonnal a debreceni hematológiára kerültünk. Több csontvelővizsgálata is volt, ami szerint nagy valószínűséggel MDS a betegsége, ami Myelodysplasiás szindrómát jelent. Továbbkerültünk a miskolci csontvelőtranszplantációs osztályra. Számtalan vizsgálat történt, felvetődött az immunterápia, majd a csontvelő-átültetés szükségessége. Már megtörtént az idegen donoros csontvelő-transzplantációhoz a donorkeresés indítása. Elsőként Zsombor nővérének és nekem, mint édesapának volt vérvizsgálat, hogy megfelelőek vagyunk e donornak. Sajnos az eredmény szerint egyikőnk sem alkalmas a transzplantációhoz. Jelenleg mindhárman Miskolcon tartózkodunk a Roland Házban, illetve a hematológiai osztályon. Sajnos állandóan kell pótolni a vért illetve a trombocitát fiamban. Most teljesen összecsaptak a hullámok a fejünk fölött , ott a közel nyolcvanezer forintos lakáshitel, amit feleségemmel közösen vettünk fel, hogy egy 65nm-es házat tudjunk vásárolni, hogy életünket közösen gyermekeinkkel együtt boldogan éljük ott. Most a lakáshitel és a sok számla kifizetése okoz gondot. Gyermekápolási táppénzen vagyok összesen 28 napig, ami a fizetésemnek az 50-60%-a. Viszont a fiam teljes kezelési időszakában mellette kell lennem, ami több hónap is lehet! Az amúgy is nagy bajt tovább tetőzi, hogy a 19 éves gépkocsink, amivel majd később is a kezelésekre, kontrollokra kell járni elég sűrűn javításra szorul.
Ahhoz kérném a segítségüket, hogy a kilátástalannak tűnő, de remélhetőleg átmeneti helyzetünket lehetőségükhöz képest segítsék!” Minden apró segítségért hálásak vagyunk!
vissza