Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zsolt amire meggyógyult, addigra édesanyjánál is rákos megbetegedést diagnosztizáltak

Zsolt egy 18 éves fiatalember, akinél korábban Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak. Egy májusi nap volt, amikor Zsolti kálváriája kezdődött, ilyenkor a legszebben süt a nap, minden fiatal már alig várja a vakációt, ekkor kapta Zsolt és édesanyja két éve a rossz hírt! A diagnosztizálás után hamarosan támogattuk is a családot, fontos volt az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása, hisz betegünknél azonnal el kellett indítani a kezeléseket. A képalkotó vizsgálatok kimutatták, hogy több szervét is érinti a betegség, így 2018 novemberig a protokoll szerinti 6 ciklus kemoterápia zajlott le, majd sugárkezelés is szükséges volt. Azóta szerencsére a CT és MR képalkotó vizsgálatok mindent rendben találnak, nincs kóros eltérés Zsoltinál.
Kézzel-lábbal szorítottunk, szorítunk azóta is a várgesztesi fiatalembernek, reméljük soha többé nem kell szembenéznie a betegséggel. Ami viszont nagyon rossz hír, hogy a közelmúltban édesanyjánál is 2-es stádiumú rákos megbetegedést diagnosztizáltak. Ide s tova ennek öt hónapja, azóta az anyuka munkáját elvesztette, s ahogy kiderül a segítségünket kérő levélből, rezsihátralékuk keletkezett. Zsolt állapota szempontjából nagyon fontos, hogy az otthoni megfelelő higiénés körülmények, illetve az alapellátás biztosítása meglegyen, így támogattuk most ismét a családot, hogy tudja rendezni az édesanya a különböző szolgáltatók számláit!
Ha Te is szívesen segítenéd az érintetteket, kérjük támogasd munkánk! Most megteheted ezt minden kiadás nélkül is, adód 1%-ának felajánlásával, ez már aktuális, vagy tudsz utalni is lehetőségeid szerint!
S Zsolt
Adó 1% felajánlással kapcsolatos információk:
Utalási adatok:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
16200106-11574312-00000000
Ha többel nem, de egy 500.- Ft-os adomány SMS-sel szívesen segítenél, mi azt is hálásan megköszönjük!
A telefonszám. 13600. Erre a számra kérjük elküldeni egy üzenetben a 41-es kódszámot!
Az üzenet szövege csak ennyi legyen: 41
Folyamatosan jönnek hozzánk a kérelmek, heti szinten három-négy támogatásunk mindig van, holnap például egy 12 éves nagylányt, és egy 18 éves nagyfiút támogatunk. Amennyiben a szülők és az érintettek hozzájárulnak, úgy esetükben is tudunk majd rövid betegségtörténetet megosztani! Felajánlásokból tudunk mi is segíteni, így fontos a visszaigazolás részetekre, hogy láthassátok, hová, s mire fordítjuk adományaitokat. Minden megosztás jól jöhet az információ áramlásban, kérjük oszd meg Te is Facebook posztjaink! Köszönjük!
vissza