Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zsófinak vitamin és táplálékkiegészítő vásárlására utaltuk ki támogatásunk

Ismét egy kislányt támogattunk, ismét az ország keleti régiójából, a nyolc éves Zsófika szülei kérték segítségünk. Zsófi fotója is ismerős lehet annak, aki követi munkánk, hisz nem először támogattuk a kislányt.
B Zsofika
Tegyük hozzá szerencsére Zsófia jól van, a szülők most a vitaminok és táplálékkiegészítők vásárlásához kérték segítségünk! A kemoterápiás kezelések után, a gyógyulási fázisban jó szívvel adható, és szedheti a beteg a D és C-vitaminokat, így ezek megvásárlására utaltuk ki támogatásunk részükre.
Sokan nem is tudják, így szeretnénk itt is megragadni az alkalmat, a szükséges D-vitamin napi bevitele NAGYON-NAGYON fontos a szervezet részére! A lakosság jóval TÖBB, MINT FELE súlyos D-vitamin hiányban szenved❗️Érdemes rá odafigyelni mindenkinek!!! Ha esetleg nem vagy tisztába D-vitamin szinteddel, úgy érdemes azt megnézetni! Ha nem szedsz semmilyen ‘D’ készítményt, úgy szinte biztos, hogy alacsony lesz az érték! Budapesten lakóknak van egy ajánlásunk, mindenki maga dönti el, hogy él e vele, van egy vállalkozó hölgy, aki kimegy házhoz, leveszi a vért, s egy-két napon belül, illetve vizsgálattól függően megküldi a leletet e-mail -ben. Aki élne a lehetőséggel a vállalkozást megtalálja itt a közösségi oldalon is: Otthon vérvétel (Budapestieknek!)
Na de térjünk vissza Zsófira, a szülők az alábbi sorokkal ismertetik történetüket:
“Az életünk 2019 márciusában gyökeresen megváltozott! Gyermekünkről ekkor derült ki, hogy ALL leukémiában szenved. Debrecenben a klinikán kezelték, amit nehezen viselt, csak a sok mellékhatás ne lenne! Férjem minden másnap utazott hozzánk, az oda-vissza útja a kórház és otthonunk között 240 km, minden tartalékunk elment ezáltal. Zsófika jelenleg magántanuló, tanul, ahogy állapota engedi. Sok vitamint és táplálékkiegészítőt szed.”
A fotó egy korábbi kép Zsófiról, a tavaly évi iskolakezdési támogatásunk után kaptuk a családtól.
vissza