Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zsófi karácsony óta otthon, de még mindig sokat betegeskedik

Zsófi, egy 9 éves kis betegünk fordult hozzánk most segítségért! Mondtuk már többször, de ez így is van, a mi gyerkőceink közül sokuk, bár még annyira fiatalok, de hamar fel kell, fel kellett nőniük! Fiatal koruk ellenére egy olyan élet-halál küzdelmen vannak túl, ami a felnőttek lelkét is sokszor megtöri. Zsófi túl van ugyan a transzplantáción, de még sokat betegeskedik, az immunrendszere még nem az igazi, így anyukája nem tudott visszaállni dolgozni. Anno a transzplantáció után felújították otthon lakásukat, Zsófi közvetlen életterét, s erre sok pénzük elment...mára sajnos a család minden tartaléka elfogyott. 50 000.- Ft-ot utaltunk ki ma a család bankszámlájára, ezzel is segítve a mindennapi kiadásaikat, a rezsiköltségek kifizetését!
B Zsofia (1)
A nagylány levele: “Zsófia vagyok, egy 9 éves gecsei kislány. Az életem ugyanúgy zajlott, mint a korombeli társaimé. 2018 január végén belekerültem egy influenzába, amiből nem keveredtem ki. Sokat vérzett az orrom, nagy lila foltok jelentek meg rajtam és egyre fáradékonyabb voltam. Az influenzám eközben mindig visszatért. A februári gyors vérvétel eredményem nagyon rossz lett, ezért a győri kórházba utalt a házi orvosom, este pedig átszállítottak Budapestre a Heim Pál Kórház onko-hematológiai osztályára, ahol egy hónapig vizsgáltak. Harmadszori csontvelő vétel után biztosra megmondták, hogy MDS (Myelodysplasiás Syndroma) betegségem van. Április elején elindult az idegen donor keresése számomra, majd május közepén sikeresen találtak egy alkalmas donort. Június idusán feküdtünk be a Dél-pesti Centrumkórházba a transzplantációra, amire július legelején került sor. Hosszú időt töltöttünk anyukámmal a Démétér házban, mert az egészségi állapotom gátolta a hazamenetelünket. Végre decemberben, még a karácsony előtt haza jöhettünk a felújított házunkba. 4-5 hetente még mindig kontrollra járunk, többször a győri kórházat is meglátogatjuk, mert sokszor belázasodom.
Sajnos még munkát vállalni nem sikerült anyukámnak, még miattam nem tud eljárni dolgozni. Apukám keresetéből élünk. Mellettem még két idősebb testvérem is van, akik iskolába járnak. A rendszeres kiadások, a kontrollra járás nagy terhet ró a családra, egy kereset mellett nehéz fenntartani a háztartást. Ha tehetik, kérem segítsék családunkat!”
A támogatást egy céges adományból tudtuk kiutalni a gecsei családnak, ezúton is köszönjük a segítséget a Délker Invest Vagyonkezelő Kft-nek, amit egy leukémiás beteg emlékére utaltak az alapítványos számlánkra!
Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek, ne feledjétek, már csak 10 nap áll rendelkezésetekre 👉 adó 1% felajánlás! Ha még nem rendelkeztél, kérünk szakíts most rá öt percet, mint látjátok minden apró segítségre szükség van! Adószámunk: 18142842-1-14
vissza