Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zsigmond transzplantációja még várat magára- Gyógyszerei kiváltását, fertőtlenítőszer vásárlásaikat támogattuk

Egy 41 éves krónikus leukémiás (CML) betegségben szenvedő fiatalember támogatásával zárjuk a hetet. Zsigmondot már ismerheti az, aki figyelemmel kíséri munkánk, utoljára tavaly karácsony előtt támogattuk őket. Most ismét segítségünket kérték, ez a március végétől tartó állapot az ő családjukat is megviselte anyagilag. Bevételeik nagyon szűkösek, így most a beteg gyógyulását tartva szem előtt a gyógyszerei kiváltására, fertőtlenítőszer vásárlásra utaltuk ki támogatásunk részére.
Zsigmond Abony
Az alábbi levelet kaptuk a fiatalembertől:
“2019 augusztusában Krónikus Myeloid Leukémiát diagnosztizáltak nálam. Azóta kétszer megjártam az intenzív osztályt is, élet-halál közt. Az őssejtet nem merik beadni, mivelhogy a tüdőmön van valami, és nem kockáztatnak. Gyógyszeres kezelést kapok jelenleg. Anyagiakban kérem segítségüket, mivel semmi jövedelemmel nem rendelkezem, az előző munkahelyemen cégváltás volt, így megszüntették a munkaviszonyom. A feleségem a családfenntartó, de egy hónapot most ő sem dolgozott, ami veszélybe sodorta még a rezsikifizetésünket is. Jelenleg létfenntartási gondokkal küzdünk, ráadásul még a betegségem is rátesz a kiadásokra.”
Sajnos ez a betegség, illetve inkább betegségcsoport, amiben a mi támogatottaink szenvednek, egyik sem gyógyítható máról-holnapra. Hosszú a teljes gyógyulás útja, életük ezen szakaszában próbálunk az érintettek mellett lenni. Korábbi átadásainkról itt ezen az oldalon lefelé görgetve tudsz tájékozódni.
Amennyiben szimpatikus ez a munka számodra, amit mi végzünk, kérjük állj mellénk! Adományod rajtunk keresztül vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegek kapják meg! Köszönjük a figyelmességét mindenkinek! Amennyiben megnéznéd miként tudsz segíteni, kattints ide, itt minden betegeinkhez vezető csatornát megtalálsz! 
vissza