Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Zoltán volt a családfenntartó, sajnos most betegsége miatt hosszas időre kiesik a munkából

A Szent László Kórház szociális munkásától kaptunk ismét egy kérelmet. Az intézmény hívta fel a figyelmünket Zoltánra, kérték, hogy amennyiben módunk van rá, támogassuk a családot! Természetesen amit tudunk megtesszük, az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítására utaltuk ki Zoltánéknak támogatásunk. Az ő történetük is nagyon szívbe markoló, nem Zoltán az egyedüli beteg a családban. Mi több, ő volt a családfenntartó, aki most kiesett a munkából.

B N Zoltan

“2020 októberében vállfájdalmammal fordultam a háziorvosomhoz. Kértem vérvizsgálathoz beutalót. Hirtelen rosszullét miatt kerültem a Kecskeméti Megyei Kórházba, ahol csontvelő-mintavétel után diagnosztizálták leukémiát. Novembertől már a Szent László Kórházban kezelnek, most is kemoterápiát kapok. Jelenleg donor keresése zajlik, transzplantációmra várok. Feleségemmel két gyermekünk van, 14 éves a fiunk, és 10 éves a lányunk. A kislány Rett szindrómás, ami következtében halmozottan, súlyosan sérült. 24 órás felügyeletet igényel, a feleségem ezért sajnos nem tud dolgozni. Az ápolási ellátás mellett én voltam a családfenntartó. A jelenlegi keresetkiesés miatt ellehetetlenedtek a mindennapos költségeink, helyzetünket nehezíti az én kórházban tartózkodásom, s hogy a kislányom speciális iskolája tőlünk 35 km-re, Kecskeméten van. A napi bejárás és a fejlesztések költsége, ami azért nagyon fontos, hogy szinten tudják tartani, meghaladja a havi 100.000.- Ft-ot. Ezért is szeretném kérni az Alapítvány segítségét.”

Amit tudunk ígérjük megtesszük Zoltán. Próbálunk több hónapon át Ön mellett lenni, s segíteni! Nehéz helyzetben vannak, az egyből érződik levelén, szívből kívánjuk a legjobbakat! Reméljük mielőbb lesz donor, s komolyabb szövődmények nélkül megtörténik a transzplantáció...sok erőt kívánunk addig is önnek/feleségének, most őrá nagy szerep hárul! Aki szeretne, természetesen tud célzott támogatást küldeni Zoltánéknak! Ebben az esetben a közlemény rovatba ennyit kérünk feltüntetni: Zoltán Táborfalva. Ha pénzadománnyal nem is, de az adó 1% felajánlással mindenki tud segíteni!

Támogató csatornáink: www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

Adó 1% információ: www.tegyunkleukemia.hu/ado

Mindenkinek köszönjük szépen! ❤️👍

vissza