Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Valentina rehabilitációját támogattuk- Fejlesztő foglalkozások szükségesek a kislánynál

Következő támogatottunk Valentina, akinek már pár naposan kiderült alapbetegsége. Igen, félévesen már transzplantálni kellett a máshogy nem gyógyítható leukémiája végett! Régóta ismerjük a történetét, támogattuk is már többször a családot, tettük ezt most is, Valentina fejlesztő foglalkozásaira utaltuk ki hozzájárulásunk. ...hogy miért is van erre szükség? Alább az anyuka soraiból kiderül!
Zs Valentina Anna
Mi csak bízni tudunk benne, hogy az epilepsziás rohamok egyszer csak elmúlnak, vagy legalábbis ritkulnak és gyengébbek lesznek, s a kislány beszéde is fejlődni fog!
“Tisztelt Alapítvány! Azzal a kéréssel fordulok hozzátok ismét, hogy segítséget kérjek kislányom számára. 2015 márciusában született Valentina. Hat hónaposan csontvelő-transzplantáción esett át. Oxigén hiány lépett fel nála, a beültetett gyomorszonda is nagyon megviselte, megszenvedett, hogy életben maradhasson. Mentálisan és a mozgásban is le van maradva, ráadásul két évesen epilepsziás is lett. Ez az alapbetegség, illetve a kezelések miatt alakult ki, nem tud beszélni, és úgy néz ki, ez lehetséges nem is nagyon fog változni. Fejlesztésre van szükség. Ingyenesen heti egyszer húsz percet tud vele foglalkozni egy szakember, aki csakis Valentinával van ezidő alatt, hisz közösségbe nem mehet. Így egyéni úton lehetne őt fejleszteni, ami nagyon sokba kerül. Mindemellett pelenkáznom is kell még, ami ugyancsak megterhelő anyagilag. Az epilepsziára már háromféle gyógyszert kap, de még így is rohamai vannak. Nehezek a mindennapok, az orvosok sem bíztatnak sok jóval! Tudom már többször segítettetek, bízom benne most is hozzá tudtok járulni a fejlesztő foglalkozások díjához, egyedül nehéz anyagilag megoldanom mindent!”
Kedves Anyuka! Sok az új beteg, akiknél most, vagy a közelmúltban zajlódnak/zajlódtak az aktív kemoterápiás kezelések, de mindemellett nagyon fontos a betegek rehabilitációja is, pláne az olyan esetekben, amikor ilyen súlyos a probléma, így egyértelműen számíthatnak most is támogatásunkra! Jobbulást kívánunk!
vissza