Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Új bútorok a Démétér Házba

Ismét az “újjászületés házának” tudtunk ici-pici segítséget nyújtani, most az új szárny bebútorozását támogattuk! Akik figyelemmel kísérik munkánk, ők tudják, hogy már nem ez az első alkalom, s reményeink szerint nem is az utolsó! Mind a hat új apartmanba vásároltunk már korábban 6 db új nagyképernyős Samsung Smart televíziót, 6 db mikrohullámú sütőt ugyanennyi vasalóval és vasalódeszkával, most a ház számlájára 65 000.- Ft-ot utaltunk át, amit bútorvásárlásra tudnak majd fordítani! Nem sok ez egy több százezres/milliós költségvetés mellett, de ezzel is már előrébb vannak az új épületrész berendezésében!

Demeter Haz (1)

Magát a házat támogattuk, de mégis a bent lakó családok érdekeit tartva szem előtt, hisz az ő érdekükben próbáltunk segíteni, hogy minél több beteg gyerek lehessen minél hamarabb együtt a szüleivel! A Démétér Ház egy olyan közösségi épület, ami a Szent László Kórház területen fekszik, s ahol a transzplantált, illetve kemoterápiás kezeléseken átesett gyerkőcök egy olyan közegben gyógyulhatnak, ahol együtt lehetnek szüleikkel, testvéreikkel, és ahol orvosi felügyelet mellett, de mégis otthonias közegben tölthetik hétköznapjaikat!

Azt, hogy ez mennyire fontos, talán nem is tudja csak az, aki valamilyen szinten érintett volt már egy rosszindulatú megbetegedésben!

Facebook oldalunkon a megosztásokat jó szívvel vesszük! ❤️ Talán valamelyik ismerősöd épp azon gondolkozik, hogy valami jót tegyen a világban! Nos ezen embereknek üzenjük, hogy rajtunk keresztül közvetlenül egy-egy leukémiás betegnek nyújthatnak segítséget! Te felkarolnál közülük valakit? Szívesen összehozunk egy érintett családdal! ✌️ #üzenjünkegyütt #rajtadismúlik

vissza