Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Tiboréknál sajnos a betegségről szólnak a mindennapok- Szörnyű az, amikor az ember mellett a párja is beteg

Isten a legnehezebb csatákat mindig a legjobb harcosainak adja, szokták ezt mondani, de bizony Tiborék családjánál fele ennyi gond/megpróbáltatás is sok lenne! Nem tudjuk mi egy vagyunk a 12 alapítványból, vagy mi vagyunk a 13.-ok, hozzánk most az elmúlt szombaton jött a segítségkérés, ma pedig már ment is a támogatásunk! Sajnos ez hosszútávon nem oldja meg Tiborék anyagi problémáit, egy rövidebb ideig fedezi az albérletüket csupán...de ígérjük a családnak, hogy lehetőségeink szerint fogunk még segíteni! Tibort Debrecenben transzplantálják, vérképzőszervi betegsége lévén tudtuk támogatni. A beteg párja az alábbiak szerint mutatja be történetüket:
“Soha nem fordult még elő, hogy segítséget kérjek, de most sajnos muszáj, mert 12 alapítványnak írtunk, pluszban az önkormányzatnak, de mindenhol elutasítást kaptunk, az alapítványok közül 2 írt vissza. Röviden leírom azt az élethelyzetet amibe kerültünk. Én 14 évig pedagógusként dolgoztam, imádtam, de 2018-ban páromnál B nagysejtes limfómát (nyirokmirigy rákot) állapítottak meg. Kemoterápia után azt hittük ennyi volt, és meggyógyul Tibor. Ápolnom kellett idehaza, így a munkahelyemet ott kellett hagynom. Sajnos a rémálom visszatért, mivel idén januárban kiújult a betegsége, az egyetlen túlélési lehetőség az őssejt-transzplantáció. Ez egy hosszadalmasabb kezelés, borzalmas mellékhatásokkal. Dolgozni nem tud most a párom, a leszázalékolását intézzük. A transzplantáció, HA sikeres lesz, akkor itthon egy fél steril szobát kell kialakítanunk neki, mert nem lesz normális vérképzése, ezáltal immunrendszere, így az elején egy pici nátha is végzetes lehet. Én fogom gondozni, segítségünk nincs. Nehéz lesz, mivel nekem 9 éve volt áttétes daganatom, 2 életmentő műtéttel és kemóval. A kezelések után kétszer tért vissza, és most három hete közölték, hogy a fogyásom és fájdalmaim oka, hogy harmadjára is kiújult a betegségem. Fájdalommal élek, és borzalmas terhet cipelek, hisz a páromat is nekem kell ápolni. Lányom 17 éves, most derült ki, hogy szívbetegsége van és asztmája (kórházba kerültünk), így őrá is nagyon kell vigyázni. A neheze még csak most jön, mivel betegségeink miatt nem tudunk dolgozni! Albérletben lakunk, nem tudjuk kifizetni még a számlákat sem. Nem tudjuk jövő hónaptól hogyan, miből fizetjük ki az albérleti díjat, a rezsit, hogy veszem meg a tisztítószereket, gyógyszert. Párom miatt minden nap fertőtleníteni, mosni, vasalni kell mindent, hogy ne kapjon el semmilyen fertőzést. Sehonnan nem kapunk segítséget, nagyon félek, aggódom. Én jelenleg segélyt és családi pótlékot kapok, párom semmit. Már mindent eladtunk amit lehetett, de itt a vége. Tudom, hogy sokan vannak hasonló helyzetben, de mindeddig mi soha nem kértünk, sajnos eljött ez az idő is, ami miatt kellemetlenül érzem magam, viszont a családomért meg kellett lépnem.”
Köszönjük, hogy megkerestek minket, hisz így a látókörünkbe kerültek, és tudunk segíteni...tartsuk a kapcsolatot továbbra is, ahogy tudunk segítünk!
K Tibor
Ha bárki megteheti, hogy segítse a családot, kérjük tegye meg! 👇 Közvetítésünkkel a teljes pénzt Tiborék kapják!
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Tibor transzplant Debrecen
Talán egy Facebook megosztás is jól jöhet! Köszönjük!
vissza