Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Terikére még egy szívműtét vár, de mindenekelőtt egy akut leukémiával kell szembenéznie

Egy édes 1 éves kislány támogatásával zárjuk a hetet. Terike ezekben a pillanatokban is kórházban van, épp az imént váltottunk e-mail -t az édesanyával, aki írta, hogy még szundít mellette a kisasszony, pedig már túl van a vérvételen és egyéb más reggeli szokásos kórházi tortúrán! Szerintetek egy ilyen megkeresésre, amit alább olvashattok, mi mást lehet írni, mint azt, hogy természetesen segítünk! A pénzből, amit most kiutaltunk a szülők számlájára, egy otthoni légtisztító gépet, egy infra hőmérőt, és egy vérnyomásmérőt tudnak majd vásárolni!
Terikét így ismeretlenül is pusziljuk, mielőbbi gyógyulást kívánunk! Megbeszéltük az édesanyával, hogy 1-2 év, de 3 éven belül biztosan, mikor már minden rendben lesz Terikével, megfelelő immunrendszer, stb., akkor szívesen látjuk majd őket az alapítványos leukémiás családok nyári táborában! Aki követi munkánk, ő tudja, hogy van egy másik Down szindrómás kislány betegünk is, Dórika, aki az egyik szívünk csücske. Ők is hála a jó istennek 🙏 jól vannak, -ők már túl vannak a szívműtéten is, ami Terikére még most fog várni,-időközben Dórika pici lányból már nagy lány lett...így lesz ez Terike esetében is! Sok-sok erőt, kitartást kívánunk a családnak! A kis Teréz erős és vidám, ezt látjuk a képen is! Hajrá kicsi Lány❣️Puszilunk Téged is egyelőre ismeretlenül, és pusziljuk Dóriékat is, ha esetleg olvasnák a bejegyzést!
I Terez
Alább az édesanya hozzánk írt sorai: “Tisztelt Alapítvány! Interneten találtam Önökre és nagyon szimpatikus amit olvastam, gondoltam megkeresem Önöket. Három gyermekünk közül a legkisebb egy tündéri 1 éves Down szindrómás kislány, -aki sajnos a szívével is érintett,- augusztus végén kapott diagnózis alapján leukémiás. Jelenleg is a II. sz. Gyermekklinikán vagyok vele. Otthon van a férjem a 3 és 6 éves fiúkkal. Nyilván pontosan tudják, hogy ez milyen krízishelyzet egy család életében minden szinten. Ez most extra nehéz a Covid helyzet miatt és teljesen el vagyunk választva! Szeretnénk egy légtisztitó-fertőtlenítő gépet venni otthonra, ha néha picit haza mehetünk nagyobb biztonságban lehessen otthon a pici Lány. Ebben szeretnénk a támogatásukat, segítségüket kérni. Kérjük szíves válaszukat, van e erre lehetőség.”
Ha neked is szimpatikus a munkánk, s szívesen mellénk állnál, úgy adományod az alábbi bankszámlára tudod eljuttatni:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

Köszönjük Mindenkinek a támogatást, aki méltónak talál rá minket!

vissza