Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Tavaly karácsony óta tart Krisztián küzdelme- Ment egy kis segítség Szerencsre

Egy szerencsi kisfiút tudtunk támogatni, Krisztiánnál egy akut leukémiát diagnosztizáltak. Szemezgetünk az édesanya hozzánk írt leveléből:

"Történetünk előzményei 2017 karácsonyára nyúlnak vissza. Krisz betegeskedni kezdett, majd január és február is így telt el. Természetesen voltunk vele orvosnál, ennek ellenére nem javult az állapota, előfordult, hogy 40 fokos lázzal küzdött. Vírusos influenzára kezelték. Kórházba is kerültünk, ahonnan lázmentesen hazaengedtek öt nap múlva, de otthon ismét belázasodott. Két hét múlva újra beteg lett, majd a március 15-i hosszú hétvégén rohamosan romlani kezdett az állapota, pár nap múlva intenzív osztályra került, ott diagnosztizálták nála a leukémiát.
Ezek után átkerültünk az onko-haematológiai osztályra, ahol elkezdődtek a kemoterápiás kezelések. Későbbi genetikai vizsgálata a betegséget magas rizikófaktorú csoportba sorolta be. Öt hónapja tartanak a kezelések, most a teljes időtartam felénél járunk. A kezelések megviselik Krisztián szervezetét, emellett az ízületeit is, egy hónapra kerekesszékes lett, nem tudott járni.
Egyetlen gyermekünk Krisztián, a férjem dolgozik, én méltányossági táppénzen vagyok vele az év végéig. Utána nagy valószínűséggel ápolási díjat kell igénybe vennem. A kórházi kezelések előreláthatólag még öt hónapig tartanak, majd azt fogja követni az otthoni gyógyszeres kezelés, sűrű kontrollok mellett közel másfél éven át. Ekkor nem mehet közösségbe a legyengült immunrendszer miatt."

K Krisztian

Nem kérdés, segítünk a családnak, amiben és amennyire csak tudunk! Most 50 000.- Ft-ot utaltunk ki az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítására, ez nagyon fontos, de a későbbiekben, ha lehetőségeink is engedni fogják, Krisztián mellett leszünk a rehabilitációja idején is! Idén sajnos siralmas lett az adó 1%-unk, az nem sokáig fogja fedezni a támogatások összegeit, de bízunk benne sokan mellénk álltok, s segítitek az ilyen, s hasonló betegeinket, mint például Krisztiánék!
Minden apró segítség most fontos, és mint látod jól jön, kell a családoknak a segítség! Az alábbi linkre kattintva elértek minden, a betegeinkhez vezető támogató csatornát: /hogyan-segithet

Kérünk szépen Titeket, próbáljatok megmozgatni minden követ, aki csak tud segítsen, mert támogatás nélkül a nekünk felajánlott adó 1% összege pár hónap alatt elfogy! Ha nem lesz ezen felül támogatottságunk, akkor tavasztól már nem tudjuk teljesíteni a kérelmeket! Eddig ilyen még nálunk nem fordult elő, egyetlen vérképzőszervi beteg kérelmét sem utasítottuk el a nyolc év alatt, reméljük ezentúl sem lesz rá szükség! Köszönünk minden apró befizetést!

Számlaszám:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

A lájkokat és megosztásokat is örömmel vesszük Facebook oldalunkon, de most, ha teheted, segíts mellette pár száz, vagy 1000-2000.- Ft-tal! Mi egyetlen dologgal tudjuk meghálálni adományod, folyamatosan kommunikáljuk feléd, hogy kinek tudtunk segíteni, kinek/kiknek a támogatására fordítottuk a beérkező pénzeket!

vissza